Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Οι εκδόσεις Παπαδόπουλος στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια μας!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι οι εκδόσεις Παπαδόπουλος, μας κάνουν την τιμή να μας στηρίξουν στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου παρουσίασης βιβλίων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στόχο την ενημέρωση των αναγνωστών και τη στήριξη της φιλαναγνωσίας στη χώρα μας από όλες τις ηλικίες! 


Με συνεχή ενημέρωση για τις νέες τους κυκλοφορίες, αλλά και για τις τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν, κυρίως όμως με την προσφορά αντιτύπων από τις νέες τους κυκλοφορίες για κλήρωση με αποδέκτες όλους εσάς που αποτελείται αυτή την υπέροχη ομάδα βιβλίου, φανερώνουν την αγάπη τους προς το αναγνωστικό κοινό. 

Εμείς να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φανούμε αντάξιοι της προσφοράς τους!!!

Ο εκδοτικός οίκος ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1953. Η οικογένεια των ιδρυτών ασχολείται με το χώρο του βιβλίου από το 1912. Για περισσότερα από εξήντα χρόνια εκδίδει κυρίως βιβλία για παιδιά, έχοντας συνδέσει το όνομα μας στη συνείδηση της ελληνικής οικογένειας με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική στο παιδικό βιβλίο. Από το 2010 εκδίδει και βιβλία για ενήλικες, δοκίμια, βιογραφίες και λογοτεχνία.


Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει επενδύσει στην ψηφιακή εποχή αναπτύσσοντας ένα νέο σύγχρονο ιστότοπο (www.epbooks.gr) προσφέροντας τη δυνατότητα απευθείας αγοράς βιβλίων μέσω του e-shop. Παράλληλα, η εταιρία έχει αναπτύξει παρουσία σε όλα τα κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπεριλαμβανομένου του facebook, tweeter, pinterest, instagram, youtube και linkedin.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου