Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Κριτική της Marietta Lefa για το βιβλίο " Έκπτωτος άγγελος " της Νικόλ - Άννα Μανιάτη

" Έκπτωτος άγγελος " 

Συγγραφέας : Νικόλ - Άννα Μανιάτη
Εκδόσεις : Ψυχογίος



Λίγα λόγια για το βιβλίο :

Είδε την πόρτα να ανοίγει και ο πανικός την τύλιξε. Η καρδούλα της άρχισε να χτυπά με γοργό ρυθμό και ο κόμπος στον λαιμό έγινε κουβάρι που την έπνιξε. Ήθελε να ξεφωνίσει, να τρέξει… μα έμεινε παγωμένη στη θέση της μέχρι που ένα λευκό χέρι απλώθηκε και άδραξε τον μικρό καρπό της. Έκλεισε σφιχτά τα μάτια και περίμενε…

Η Σοφία μεγάλωνε σε ένα περιβάλλον πλημμυρισμένο από τη λατρεία του πατέρα και των παππούδων της, μα την αγάπη από το άτομο που κάθε παιδί αποζητά δεν την εισέπραξε ποτέ. Η απελπισμένη ανάγκη γι’ αυτή την αγάπη την έσπρωξε σε απεγνωσμένες και επικίνδυνες ενέργειες για την ίδια, φρικαλέες γι’ αυτούς που την λάτρευαν. Μέχρι που ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο, μα και με τον άνθρωπο που μια ζωή λαχταρούσε την αποδοχή στην καρδιά του. Και καταπρόσωπο με την Αλήθεια!

Υπάρχουν άραγε περιθώρια να ανατρέψει τα λάθη και να βαδίσει σε καινούργια μονοπάτια ευτυχίας;








Η κριτική για το βιβλίο :

Βλεπεις τον τιτλο του βιβλιου,βλεπεις και την συγγραφεα και λες πρεπει να εχει καλη υποθεση,κανενας ομως δεν σου λεει οτι οταν το διαβαζεις θα σου γυριζουν τ'αντερα και καθε σελιδα θα σου προκαλει αναγουλα,μητερες σαν την Καπρις θαπρεπε να τις φυλακιζουν δια βιου για ολα τα ψυχολογικα προβληματα που βιωνουν τα παιδια τους ακομη και σε μεγαλη ηλικια,οση αγαπη κι αν παιρνουν απο τους γυρω τους ποτε δεν θα τους ειναι αρκετη,το σαρακι παντα θα τους τρωει οτι κανενας δεν τους αγαπα παρα μονο η μητερα που τα τιμωρουσε,κι ομως φτανει μια στιγμη που μανα και κορη ξαναβρισκονται και ξαφνικα η Σοφια αντιλαμβανεται τι εκανε τοσα χρονια......τι ζητουσε η Σοφια? τι αποζητουσε με μανια οσο κι αν την αγαπουσαν? τι της στερησαν και ειχε τοσο μισος για τους παντες? τελικα βρηκε αυτο που γυρευε τοσα χρονια? και ποσο επωδυνο ηταν οταν ανακαλυψε οτι ολα ηταν φρουδες ελπιδες? Ενα συγκλονιστικο βιβλιο που αξιζει να το διαβασετε αν πεσει στα χερια σας!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου