Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

" Τα δακτυα της σιωπης " της Άριας Σωκράτους


ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ
Συγγραφέας : Άρια Σωκράτους
Εκδόσεις : ΕΞΗ


Λίγα λόγια για το βιβλίο :


Στη ζωή της Χριστίνας η σιωπή έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Από μικρή ζούσε στον ζυγό μιας δεσποτικής και αυταρχικής μητέρας. Η μόνη της διέξοδος ήταν η εικόνα της ιδανικής αγάπης που είχε δημιουργήσει σε μια απόκρυφη γωνιά του μυαλού της.
Όταν  συνάντησε τον Ντέιβιντ, πίστεψε πως τα παραμύθια έχουν αίσιο τέλος και μαζί του ξεκίνησε ένα ταξίδι για μια καινούρια ζωή.
Τι συμβαίνει, όμως, όταν συνειδητοποιεί ότι η ζωή της καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και ο άντρας που αγάπησε γίνεται ο χειρότερος εφιάλτης της; Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα που έχει μάθει να ζει στη σιωπή να σταθεί γερά στα πόδια της  και ν’ αντισταθεί στη σκοτεινή πλευρά της ζωής;
Μια συγκλονιστική ιστορία πάθους και  προδοσίας,  θηριώδους σκληρότητας και απρόσμενου ηρωισμού μιας γυναίκας που κατάφερε να λύσει τη σιωπή της.

Η Άρια Σωκράτους γεννήθηκε στην Κύπρο. Έχει πτυχίο Επικοινωνίας και ΜΜΕ από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις. Από το 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013 εργαζόταν ως Λειτουργός Ραδιοτηλεόρασης στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου. Από τον Μάρτιο του 2013 ζει μόνιμα στις ΗΠΑ όπου και εργάζεται ως διερμηνέας-μεταφράστρια. Το πρώτο της βιβλίο έχει τίτλο «Της μοίρας παιχνίδια». Η προσωπική της ιστοσελίδα είναι www.ariasocratous.com.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου