Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η άποψη από το Βιβλίο της Παρέας για το βιβλίο : " ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ " εκδόσεις Δυας

ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Συγγραφέας : Άρια Σωκράτους
Εκδόσεις : Δυας


Λίγα λόγια για το βιβλίο :


Η Ευγενία, μια εικοσάχρονη φοιτήτρια Νομικής δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα επιβίωσης μέχρι που ξαφνικά της χτυπά την πόρτα μια ευκαιρία που υπόσχεται να της δώσει αυτά που στερήθηκε αλλά θα της πάρει όλα όσα για αυτήν ήταν δεδομένα.
Η Μαρλέν, μια εκθαμβωτική ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων πίσω από την μάσκα της ψυχρής και σκληρής επαγγελματία κρύβει ένα επτασφράγιστο μυστικό που της έχει στιγματίσει την ζωή.
Ο Μάικ, ένας πρώην ζιγκολό ζει χωρίς όνειρα και δεσμεύσεις μέχρι που η ζωή αποφασίζει διαφορετικά για αυτόν.
Τρεις άνθρωποι που έρχονται σε επαφή μέσα από πολλά παιχνίδια της μοίρας και συνειδητοποιούν ότι είναι και οι τρεις αιχμάλωτοι της ίδιας τους της ζωής.
Mπoρεί κανείς να παίξει με τη μοίρα και να βγει νικητής; Ή μήπως..όχι;
Άρια Σωκράτους






Η άποψη για το βιβλίο :


Δυνατό, καλογραμμένο, άμεσο, με πολύ ωραία πλοκή, έντονους χαρακτίρες, πολλά διδάγματα και ανατρεπτικό τέλος. Σου κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν θες να το αφήσεις από τα χέρια σου. Ενα βιβλίο γεμάτο ανατροπές και δραματικές οι εξελίξεις σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα και σε ταξιδέυει. Μια λάθος απόφαση θα αλάξει την ζωή πολλών ανθρώπων. Τρεις διαφορετικές ιστορίες ανθρώπων που όμως έχουν κάτι κοινό Η Αρια Σωκράτους κάνει μιά δυναμική παρουσία στο χώρο της συγγραφής με αυτό το πρώτο της βιβλίο και περιμένω με αγωνία το νέο της επίτευγμα.Θερμά συγχαρητήρια στην συγγραφέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου