Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015

Η άποψη της ομάδας μας για το βιβλίο : " Τα ένοχα μυστικά του καθρέφτη " της Ηλιάνα Μάρου

 " Τα ένοχα μυστικά του καθρέφτη "


Συγγραφέας : Ηλιάνα Μάρου
Εκδόσεις : Αγγελάκη
Λίγα λόγια για το βιβλίο :


Η ευτυχία της Νάντιας γκρεμίζεται ένα πρωί, όταν από τη μια στιγμή στην άλλη βρίσκεται κατηγορούμενη και οδηγείται στη φυλακή. Ο Παύλος, το μοναδικό της στήριγμα, εξαφανίζεται. Οι εφιαλτικές μέρες της ζωής της στη φυλακή σύντομα τελειώνουν με τη βοήθεια του αστυνόμου Χρήστου Χανιωτάκη, του μοναδικού ανθρώπου που πιστεύει στην αθωότητά της. Βγαίνοντας από τη φυλακή προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της.
Πόσο εύκολο είναι να τα αφήσει όλα πίσω της και να προχωρήσει; Πόσο σκοτεινή μπορεί να είναι μια ανθρώπινη ψυχή; Τι μυστικά μπορεί να κρύβει ένας καθρέφτης;
Ένα παρελθόν, ένα παρόν και ένα προσδοκώμενο μέλλον έρχονται σε σύγκρουση!
Ένα αστυνομικό, ψυχολογικό θρίλερ
που κόβει την ανάσα!
Η άποψη για το βιβλίο από την ομάδα " ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ " :


Ένα μυθιστόρημα ανατρεπτικό, με απλή και όμορφη γραφή που σε κρατάει σε αγωνία. Κάθε σελίδα που διαβάζεις σε σπρώχνει να δεις τα πράγματα με διαφορετικό μάτι. Αν και οι σελίδες είναι λίγες σε γεμίζει με σκέψεις και εικόνες και σου παίρνει πολλά μηνύματα. Σε ικανοποιεί η πλοκή του και θέλεις να φτάσεις στην λύση τις υπόθεσης. Ο καθρέπτης της ψυχής της Νάντιας είναι εκεί για να της δείξει το ποιά πραγματικά είναι η πορεία της ζωής της! Αποκαλύπτει όλον τον ψυχισμό και την κρυμμένη της αλήθεια! Αυτή η υπόθεση σε τραβάει και σου κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι την τελευταία σελίδα. Ένα ψυχολογικό θρίλερ με ανατρεπτικό τέλος που αξίζει να διαβάσετε.
Συγχαρητήρια στην συγγραφέα Ηλιάνα Μάρου !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου