Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Η άποψη της Lenas Papanikolaou για το βιβλίο : Ό,τι κι αν φέρει το αύριο από τις εκδόσεις Ωκεανίδα

 Ό,τι κι αν φέρει το αύριο


Συγγραφέας : Μαίρη Φιτζέραλντ
Εκδόσεις : Ωκεανίδα


Λίγα λόγια για το βιβλίο :


Παραμονές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου το 1937, η Σέφι Μπλέικ ερωτεύεται τον Άμιας Τρόι από την πρώτη στιγμή που τον αντικρίζει σε μια παραλία της Κορνουάλης. Εκείνος, όμως, την εγκαταλείπει για να πολεμήσει στο πλευρό των Δημοκρατικών, στον ισπανικό εμφύλιο. Με ραγισμένη καρδιά, η Σέφι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μόνη της τις συνέπειες της εφήμερης σχέσης τους και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή στο Λονδίνο, ως βοηθός του διάσημου δημοσιογράφου Τσάρλι Μπράντφορντ. Ο Τσάρλι της συμπαραστέκεται στις πιο δύσκολες στιγμές της, την ώρα που η σκιά του πολέμου απλώνεται βαριά πάνω από την Ευρώπη.

Όταν ο Άμιας εμφανίζεται ξανά στο δρόμο της, η Σέφι πρέπει να αποφασίσει αν θα ακούσει μόνο την καρδιά της ή θα επιλέξει τη βαθιά αγάπη που τη δένει με τον Τσάρλι. Την ίδια ώρα θα προσπαθήσει να περισώσει από τις τρομακτικές συνέπειες του πολέμου ό,τι έχει απομείνει από την οικογένειά της.


Η άποψη της Lenas Papanikolaou για το βιβλίο : 


Απολαυστικό ανάγνωσμα οι ήρωες παίρνουν ζωή και μας ταξιδεύουν από το Λονδίνο και την μαγευτική Κουρνουάλη στο Βερολίνο στην Ισπανία στην Λισαβώνα και τη Σίντρα. Γρήγορος ρυθμός αίσθημα και αγωνία για την κατάληξη των ηρώων. Ανθρώπινο τρυφερό συγκινητικό και συγχρόνως γλυκόπικρο με σωστές δόσεις σασπένς.Συμπέρασμα? τίποτα δε μπορεί να παραμείνει ακέραιο σε μέρες πολέμου!Ανακαλύψτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου