Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ONLINE συνέντευξη του Χρήστου Αναστασόπουλου στις 21/09 και Κλήρωση του βιβλίου "Καλοκαίρι - Η πτώση του αόρατου πέπλου". ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ του ονομα του δέυτερου ήρωα του βιβλίου



ΚΛΗΡΩΣΗ! 

Στις 21 Σεπτεμβρίου, την ημέρα της ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ, που το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, σε μια  αποκλειστική συνεντευξή ONLINE στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ στις (21.00-23.00) ο αγαπημενος μας συγγραφέας Christos Anastasopoulos.
Θα προσπαθησουμε μαζι να ανακαλύψουμε πραγματα για το νεο του Βιβλίο καθως και οτιδήποτε αλλο θελετε να τον ρωτήσετε.
Κατα την διάρκεια της συνεντευξης, θα ανακοινωθεί το όνομα του ήρωα που στέκεται δίπλα στον Ερωδιό! Πρωτοι απο όλους εμείς λοιπόν, θα μαθουμε το ονομα του δεύτερου προταγωνιστή του βιβλίου. 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΠΕΠΛΟΥ.
 Το “Καλοκαίρι” μας διηγείται την ιστορία του Νίκου, ενός έφηβου ο οποίος μετακομίζει από το σπίτι των παιδικών του χρόνων και τη μητρική επιρροή στο μέρος όπου ζει ο πατέρας του τα τελευταία χρόνια. Ένα μέρος με ιδιαίτερη ιστορία και γεωγραφικό στίγμα το οποίο τον μαγεύει από την πρώτη στιγμή, αν και η πρόθεση του Νίκου είναι να του αντισταθεί. Φιλοδοξεί να περάσει το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής του, ωστόσο έρχεται αντιμέτωπος με καταστάσεις, απροσδόκητες γνωριμίες και αποκαλύψεις που όχι μόνο ανατρέπουν τα πάντα στη ζωή του, αλλά νοηματοδοτούν την ίδια του την ύπαρξη με νέες έννοιες για τους στόχους και τα όνειρα του.
  Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο ανήκει στην κατηγορία της φανταστικής λογοτεχνίας και μάλιστα με χρήση ελληνικών μυθολογικών στοιχείων, τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά. Η έρευνα του συγγραφέα είναι μοναδική, όπως και το πάντρεμα δύο σπουδαίων πολιτισμών μέσω της διττής καταγωγής του πρωταγωνιστή. Με άψογη χρήση της γλώσσας και υπέροχες περιγραφές τοπίων, ο Χρήστος Αναστασόπουλος επιλέγει και τοποθετεί τις λέξεις προσεκτικά στο κείμενο του και μας δίνει ψήγματα της αλήθειας σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας.

Οσοι Θέλετε μπορείτε να το βρείτε το βιβλίο στην επίσημη σείδα του, 
Καλοκαίρι - Η πτώση του αόρατου πέπλου 

Κατα την διάρκεια της συνέντευξης, θα γίνει κλήρωση για το βιβλίο του που ο ίδιος ο συγγραφέας προσφερει στην ομάδα μας. Για την συμετοχη σας στην κλήρωση
1.Απαντήστε στην ερώτηση: ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ?
2.Like Καλοκαίρι - Η πτώση του αόρατου πέπλου
3.Κοινοποἰηση της Συνέντευξης μας



12 σχόλια:

  1. Σχεδιαστής μόδας. Ευχαριστούμε για το βιβλίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχεδιαστής μόδας.
    Ευχαριστούμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα σας ζητάω σαν μεγάλος αναγνώστης και θαυμαστής του μπλόγκ σας αν γίνεται να βάζετε πιο πολλά αφιερώματα και κριτικές σε βιβλία φαντασίας και τρόμου !!!! είναι μεγάλο κρίμα να μην αγαπάνε πολλοί την φανταστική λογοτεχνία και την λογοτεχνία τρόμου !!! αν γίνεται σας παρακαλώ κάντε μου αυτή την χάρη και βάλτε πιο πολλά αφιερώματα και κριτκές σε βιβλία φαντασίας και τρόμου !!!! ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την ενόχληση !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή