Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

Άποψη για το βιβλίο : " Μη με λησμόνει " του Κώστα Κρομμύδα

ΜΗ ΜΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ


Συγγραφέας : Κώστας Κρομμύδας 
Εκδόσεις : ΔιόπτραΛίγα λόγια για το βιβλίο :


Στο Παρίσι, μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη… 
Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει. Έναν άνθρωπο που τον «σκότωσαν» γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.

Την ίδια ώρα, η Πέρσα στροβιλίζεται στη σκηνή με κλειστά τα μάτια. Το θυελλώδες χειροκρότημα του κόσμου την τραβάει από την έκσταση και την κάνει να τα ανοίξει. Ένας άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά την κοιτάζει μαγεμένος. Το βλέμμα του κλειδώνει στο δικό της. Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος αισθάνεται ότι αντικρίζει μια αρχαία θεά. Και η Πέρσα νιώθει ότι μόλις συνάντησε το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.

Ένας φωτεινός δρόμος ανοίγει. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται περνώντας από τα Γιάννενα, το Γαλαξίδι και την Πάτμο. Ένα μικρό μπλε λουλούδι σε ένα γράμμα κρύβει το μεγάλο μυστικό. 

Πόσο μπορεί κανείς το παρελθόν να λησμονήσει…

* Άγριο λουλούδι, που ανθίζει μόλις ο χειμώνας φύγει. Μεταξύ άλλων, συμβολίζει τη δύναμη της μνήμης, του έρωτα και της αληθινής αγάπης.    Γρήγορη ματιά στο περιεχόμενο 

Η άποψη της Marietta Lefa :


Μια κρύα νύχτα του χειμώνα στα Γιάννενα ξεκινά η ιστορία μας
 με την γέννηση ενός παιδιού σε ένα πορνείο, από εκεί αρχίζει ο αγώνας της Μελέκ που δυστυχώς οι περιστάσεις την ανάγκασαν να γίνει πόρνη. Το παιδί ήταν δικό της αλλά δεν το είδε ούτε μια μάτια. Αγόρι ήταν; κορίτσι ήταν; ποιος ξέρει...αρχίζει να ξετυλίγεται η ιστορία από το Παρίσι όπου καλούν ένα ερευνητή, τι σχέση έχει ο ερευνητής με το άτομο που τον ζήτησε; Του έβαλε χρονοδιάγραμμα, υπήρχε λόγος; Η Πέρσα μια καταξιωμένη χορεύτρια γνωρίζει τον Κωνσταντίνο που είναι φωτογράφος, αμέσως νοιώθουν μια αμοιβαία έλξη......Στην Πάτμο σε ένα εκκλησάκι ο Μιχαήλ περνά τον δικό του Γολγοθά ..ποιος είναι και τι σχέση μπορεί να έχει με την ιστορία του χαμένου παιδιού;  Μια συγκλονιστικη ιστορία που θα σε καθηλώσει!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου