Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ


 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΥΛΟΥ

20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα 
ή ο Νέμο, ο Ναυτίλος κι άλλα 
μυστικά του βυθού  Εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή 
Σειρά: Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν 
(Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά 6+)  
Σελίδες: 36 · Σχήμα: 24Χ22
ΙSBN: 978-960-569-484-5 · Τιμή: 10,99 € Το νέο βιβλίο της σειράς για παιδιά πρωτοσχολικής ηλικίας 
«Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν» από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Τί είναι αυτό το παράξενο αντικείμενο που τρομοκρατεί τους ναυτικούς στα 1866; Θαλάσσιο τέρας ή ανθρώπινο κατασκεύασμα; Ποια είναι τα μυστικά του Ναυτίλου; Τί μας κρύβουν τα άγνωστα βάθη των ωκεανών; Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο πλοίαρχος Νέμο;  
Το βιβλίο αυτό αρχίζει και τελειώνει με μια ερώτηση. Και κάθε σελίδα του είναι κι αυτή γεμάτη ερωτήσεις, ολόκληρη θάλασσα από αναπάντητες ερωτήσεις. Αν σ’ αρέσουν κι εσένα τα μυστήρια μη χάνεις καιρό. Άνοιξε αμέσως το βιβλίο και ξεκίνα το διάβασμα! Αν πάλι δεν αντέχεις τις πολλές ερωτήσεις, τότε καλύτερα να διαλέξεις ένα άλλο βιβλίο! 

Με εκτίμηση, 
Πιερ Αρονάξ 
Καθηγητής στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του ΠαρισιούΛίγα λόγια για τη σειρά:

Τα πιο σημαντικά έργα του μεγάλου οραματιστή Ιουλίου Βερν κυκλοφορούν για πρώτη φορά εικονογραφημένα και προσαρμοσμένα για μικρά παιδιά από το βραβευμένο συγγραφέα παιδικών βιβλίων Αντώνη Παπαθεοδούλου. Η Ίρις Σαμαρτζή έχει εικονογραφήσει εξαιρετικά το ευκολονόητο και γεμάτο έξυπνα ευρήματα κείμενο, σε μία μοναδική έκδοση υψηλής αισθητικής. Στη σειρά κυκλοφορούν επίσης τα Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες ή ποιος είναι ο πιο πλούσιος, Από τη Γη στη Σελήνη ή το κανόνι της ειρήνης! και Ταξίδι στο κέντρο της Γης ή ένας πλανήτης γεμάτος μυστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου