Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Η άποψή μας για το βιβλίο : " Νεκρή γραμμή " του Κωνσταντίνου Κέλλη

" Νεκρή γραμμή " Συγγραφέας : Κωνσταντίνος Κέλλης
Εκδόσεις : Κλειδάριθμος
Λίγα λόγια για το βιβλίο :


Ένα μεταφυσικό θρίλερ που κόβει την ανάσα και ανεβάζει την αγωνία έως την τελική του κορύφωση.
Ο Σταμάτης Κόκκινος σκότωσε τη γυναίκα της ζωής του. Η σκέψη αυτή τον βασανίζει κάθε μέρα μετά το τροχαίο που την πήρε μακριά του και άφησε πίσω εκείνον.
Οι μέρες του κυλάνε χωρίς νόημα μέσα σ’ ένα άδειο διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μόνη του λύτρωση, τα τελευταία λόγια της Ιωάννας στον τηλεφωνητή του.
Ωστόσο, όλα όσα πίστευε ο πρώην αστυνομικός θα ανατραπούν όταν γνωρίσει τον Ιεροκλή, έναν αλλόκοτο ιδιωτικό ντετέκτιβ που ξέρει για εκείνον περισσότερα απ’ όσα θα ’πρεπε.
Μυστικά του παρελθόντος που αρνούνται να παραμείνουν θαμμένα. Αμαρτίες που θα πρέπει να πληρωθούν με το μέγιστο τίμημα. Και στη μέση όλων, ένα παλιό τηλέφωνο που χτυπάει τις νύχτες, με φωνές νεκρών στην άλλη άκρη της γραμμής. Που ζητούν… τι; Ειρήνη, εξιλέωση, εκδίκηση…

Ένα μυθιστόρημα που συνδυάζει άψογα την αστυνομική πλοκή με τον μεταφυσικό τρόμο!Δωρεάν απόσπασμα 
Η άποψή μας για το βιβλίο :


Η υπόθεση του οπισθόφυλλου μου τράβηξε το ενδιαφέρον από τη πρώτη στιγμή, Ένα υπέροχο βιβλίο που με έκανε να χάσω τον ύπνο μου για πολλές μέρες. 
Οι καθρέφτες του σπιτιού μου έγιναν οι φοβίες μου, οι εφιάλτες μου.... 
Η αγωνία στο κατακόρυφο και η αδρεναλίνη μου ανεβασμένη καθ όλη την διάρκεια της πλοκής. Χορταστική πλοκή για αναγνώστες με απαιτήσεις. Βιβλίο τρόμου αλλά με αστυνομική πλοκή που συναρπάζει. Οι χαρακτήρες τέλεια σκιαγραφημένοι δεν τους ξεχνάς εύκολα. Ένα ακόμα εντυπωσιακό σημείο του βιβλίου είναι υπέροχη γραφή που δεν συναντάς εύκολα σε βιβλία τέτοιου είδους! Οι διάλογοι ζωντανοί, με καυστικό χιούμορ σε πολλές περιπτώσεις.  Ο Κωνσταντίνος Κέλλης ξέρει να χρησιμοποιεί άριστα την Ελληνική γλώσσα για να δώσει πνοή και ζωντάνια στις εικόνες που περιγράφει. Το βιβλίο αυτό δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ίσα ίσα ξεπερνά πολλά αντίστοιχα βιβλία του είδους! Ένα δυνατό υπερφυσικό θρίλερ τρόμου που θα λατρέψετε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου