Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "To happy της μαμἀς" της Μαρίας Αμανατίδου, στις 10/12, απο τις εκδόσεις iWrite

50+1 happy ιδέες για να μη βαρεθείτε ποτέ. 
Συγγραφἐας: Μαρία Αμανατίδου

Για συμμετοχή στην κλήρωση :
1. Like στη σελίδα IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο
2. Απαντήστε μας στην ερώτηση: ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ happy ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΟΝΕΙΣ??
3. Κοινοποίηση του διαγωνισμού μας

Το «Happy της μαμάς» δεν είναι ένα βιβλίο για το πως να μεγαλώσετε τα παιδιά σας. Ούτε ένα βιβλίο για το πως να γίνετε η τέλεια μαμά ή ο τέλειος μπαμπάς. Είναι ένα βιβλίο για να γίνετε φανταστική μαμά, περιπετειώδης μπαμπάς, σουπερκαταπληκτική θεία, θείος, νονά ….
Είναι ένα βιβλίο για να μη βαριέστε. Food for thought , όπως λένε στα χωριά μας. Η ευτυχία δεν είναι χάπι που το καταπίνεις και όλα αλλάζουν μαγικά. Η χαρά όμως είναι state of mind (τι τέλεια τα χωριάτικα αγγλικά). Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα , κουραστικά, στραβά υπάρχουν πράγματα να κάνετε ιδέες για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας ή να αλλάξει ρότα μια δύσκολη μέρα. Τα χάπια της μαμάς περιέχουν πολλά συστατικά : ιδέες, κατασκευές, βόλτες, βιβλία, ιστορίες, δραστηριότητες, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη και υπερβολικά μεγάλη θετική διάθεση. Για να λειτουργήσουν όμως όλα αυτά τα συστατικά, χρειάζεται άλλο ένα μυστικό συστατικό που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Θα το βρείτε μέσα σας. Ελπίζω το βιβλίο να σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε. Τα σκίτσα του βιβλίου έκανε ο Τάσος Δήμου.

το happy της μαμάς

7 σχόλια:

  1. Το happy της μαμάς και του μπαμπά θα ήταν να έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα ώστε απερίσπαστοι να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με όλο το θεωρητικό υπόβαθρο που φαντάζομαι θα αναλύεται στο βιβλίο... Κατά τα άλλα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ο αγώνας για επιβίωση και για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών, σίγουρα καταλήγει σε δύο γονείς - "πτώματα" το βράδυ γεμάτους τύψεις και ερωτηματικά κατά πόσο έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αφήσουν τα παιδιά τους ευχαριστημένα κατά τη διάρκεια της ημέρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνομαι και εγώ παιδί μαζί με τα παιδιά μου και ανακαλύπτω μαζί τους (σαν να είναι για πρώτη φορά) τον κόσμο με τα μικρά απλά καθημερινά πράγματα που τον απαρτίζουν. Έχω πολλή υπομονή να τους μάθω όσα γνωρίζω και αγάπη για να τους μεταδώσω όλα όσα νιώθω εγώ . Δεν ξέρω εάν είμαι σούπερ μαμά, αλλά είμαι κοντά τους και έτσι μαθαίνουν καλύτερα από το να δέχονται μόνο διαταγές και μη και απαγορεύσεις. (f/b: Evi Swan)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χάπι μου ειναι οι αγκαλιτσες και τα φιλια της οικογενειας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή