Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

"ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ" ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ απο τις εκδόσεις ΛΥΚΟΦΩΣ! Ποιητική συλλογή του Αλέξανδρου ΔαμολιανούΤρεις ενότητες ποιημάτων συνθέτουν τη νέα ποιητική συλλογή του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου «Οι τελευταίοι εραστές» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως. Κοινό στοιχείο τους, ο έρωτας, ο σωματικός και πνευματικός έρωτας, η ένωση δύο υποστάσεων σε μία, που πάντα κρύβει πόνο και οδηγεί στην απώλεια, αλλά και πάντα αποκαλύπτει αναγέννηση και δημιουργία, ένωση με το Όλον.
Μεστή και ταυτόχρονα λυρική η ποίηση του Αλέξανδρου Δαμουλιάνου, που δίνει στον αναγνώστη μία ολοκληρωμένη άποψη για τον έρωτα, βασική παράμετρο της ανθρώπινης υπάρξεως και της ζωής.
Ο Αλέξανδρος Δαμουλιάνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Σπούδασε στο Ε.Κ.Π.Α. Τμήμα Φιλολογίας. Έχει συγγράψει πέντε ποιητικές συλλογές, ένα παιδικό παραμύθι και έχει πολλές συμμετοχές σε λογοτεχνικά περιοδικά και συνέδρια. Ποιήματά του έχουν μελοποιηθεί από τον Νίκο Ζούδιαρη, τον Γιάννη Ζουγανέλη και το Χρήστο Θεοδώρου. Τον έχουν προλογίσει ο Ευριπίδης Γαραντούδης, η Ιωάννα Καρυστιάνη, ο Θανάσης Νιάρχος, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Τίτος Πατρίκιος, ο Γιάννης Σμαραγδής και ο Βαγγέλης Χρόνης.
Το 2007 στο πρώτο διεθνές φεστιβάλ Αθηνών, EMOTION PICTURES: «Ντοκιμαντέρ και Αναπηρία», προβλήθηκε η μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Θεός στον ορίζοντα», δικού του σεναρίου και σκηνοθεσίας Λένας Βουδούρη. Η ταινία «ταξίδεψε» σε πολλά μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ Οι τελευταίοι εραστές
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Αλέξανδρος Δαμουλιάνος
ISBN 978-618-5095-26-0
ΣΕΛΙΔΕΣ 64
ΤΙΜΗ 8 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου