Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ SOLARIS




Μία περιπέτεια ηρωικής φαντασίας με παράλληλες ιστορίες που συνδέονται μεταξύ τους, όσο η εξέλιξη της υπόθεσης κορυφώνεται, αλλά και με πολλές ανατροπές, είναι το πρώτο βιβλίο «Ο όρκος του μάγου» της σειράς «Ιστορίες του Καγάντο» του Βασίλη Κρουστάλη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.
Ένας μυστηριώδης μάγος, ο Άλαντορ, συγκεντρώνει μια ομάδα από πολύ διαφορετικά μεταξύ τους άτομα, για να ταξιδέψουν στον κόσμο του Καγάντο και να αποκτήσουν τρία σπάνια υλικά. Στόχος του μάγου να κατασκευάσει ένα μαγικό σπαθί, το μόνο όπλο που μπορεί να εξολοθρεύσει τον ανίκητο δράκο που φυλάει έναν αμύθητο θησαυρό.Το ταξίδι τους κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Δύο επικίνδυνοι εκτελεστές βρίσκονται στα χνάρια ενός από τους συντρόφους του μάγου, σκορπίζοντας παντού τον θάνατο, ενώ ο βασιλιάς των ερυθρόδερμων ορκ μετά από μια μάχη τραυματίζεται σοβαρά. Αυτό θα προκαλέσει μια σειρά από γεγονότα που θα αλλάξουν μια για πάντα το μέλλον του Καγάντο.
Θα βγουν ο μάγος και η ομάδα του αλώβητοι από τις μάχες;
Θα καταφέρουν να υπερβούν τα δυσθεώρητα εμπόδια και να πετύχουν τον στόχο τους;
Τις πρώτες απαντήσεις θα δώσει ο ίδιος ο συγγραφέας Βασίλης Κρουστάλης στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ο όρκος του μάγου», 
την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στις 6 μμ., στο βιβλιοπωλείο Solaris 
(Μπόταση 6, Εξάρχεια).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου