Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ στις 25/02 για ένα αντίτυπο του βιβλίου "Η ΠΟΛΗ" του Γιώργου Ζερβούδη απο τις εκδόσεις ΠΗΓΗ

ΚΛΗΡΩΣΗ στις 25/02/2016
Για ενα αντίτυπο του βιβλίου "Η ΠΟΛΗ" του Γιώργου Ζερβούδη απο τις εκδόσεις "ΠΗΓΗ". Μια προσφορά του εκδοτικού οίκου Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή.
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
2. Αφήστε το σχόλιο σας κατω απο το σύνδεσμο της κλήρωσης και κάντε κοινοποίηση του διαγωνισμού μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! 

Κάποιες φορές μετράει ο προορισμός και όχι το ταξίδι.
Ο Τζων Μπάρλοου ξυπνάει σε ένα άγνωστο μέρος, δίχως να θυμάται την παραμικρή λεπτομέρεια του πώς έφτασε εκεί ή τι έκανε από τη στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο για τον προορισμό του, που ήταν η Ισπανία.
Η Πόλη, όπως ονομάζουν αυτό το αλλόκοτο μέρος οι κάτοικοί της, δεν υπάρχει σε κανένα γνωστό χάρτη, δεν έχει σημαία, ούτε μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη. Ο Τζων δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν πίσω στην πατρίδα του, την Αγγλία, ενώ θα γνωρίσει έναν άνθρωπο που θα πρέπει να εμπιστευτεί, μην έχοντας άλλη επιλογή.
Μέσα σε μία εβδομάδα, ο Τζων θα πρέπει να βρει το κουράγιο να επιβιώσει στην Πόλη και να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που θα παρουσιαστούν, προσπαθώντας να βρει τον τρόπο για να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του.
Ένα αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ με δραματική πλοκή, το οποίο διαδραματίζεται σε επτά, μόνο, ημέρες.

8 σχόλια:

  1. o Spiros Tompros ειναι ο τυχερος που κερδιζει το βιβλιο Η ΠΟΛΗ του Γιωργου Ζερβούδη απο τις εκδόσεις ΠΗΓΗ. Σπύρο σου ευχομαστε παντα τυχερος. περιμενουμε τα στοιχεια σου για την αποστολη του βιβλιου. Ευχαριστουμε και παι τις εκδοσεις ΠΗΓΗ για το υπεροχο αυτο δωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή