Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Άποψη για το βιβλίο : " Ο Στόχος " του Παναγίωτη Δεληγιάννη

" Ο Στόχος "
Συγγραφέας: Παναγίωτης Δεληγιάννης
Εκδόσεις: Λυκόφως
Λίγα λόγια για το βιβλίο:Έχεις αναρωτηθεί ποιος είναι ο στόχος σου σε αυτή τη ζωή; Τι θα έκανες για να τον πετύχεις; Θα θυσίαζες οτιδήποτε; Τον χρόνο σου, την οικογένειά σου; Ή ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό;
Ο Βίτο απολαμβάνει μία πολύ καλή ζωή. Ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη και γράφει για ένα ιταλικό περιοδικό εναλλακτικού τουρισμού, ζώντας κάθε στιγμή με πάθος.
Μετά τον ξαφνικό χαμό της μητέρας του αποφασίζει να βάλει σε μία τάξη τα προσωπικά του και να δεσμευτεί με την από χρόνια συνάδελφό του, την Κάρλα. Τότε εμφανίζεται μία νέα συνάδελφος, η Λάουρα, που τον αναστατώνει. Μαζί της θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να την εκπαιδεύσει.
Με την εξαφάνιση της Λάουρα στα Βασιλικά Κτήματα ανοίγει ένας κύκλος τρόμου. Καθώς την αναζητά μέσα στα πυκνά δάση και τα ερειπωμένα από χρόνια κτήρια, θα ανακαλύψει πράγματα που έπρεπε να μείνουν μυστικά. Η αποκρουστική φιγούρα, που τον ακολουθεί, θα στοιχειώσει ακόμη περισσότερο τις ημέρες του και τα όνειρά του που γίνονται όλο και πιο εφιαλτικά. Τότε θα συναντήσει ανθρώπους που έχουν έναν σκοτεινό σκοπό.
Ποιος είναι τελικά ο Στόχος; Ποιος τον υπηρετεί και για ποιον λόγο;
Ένα σκοτεινό θρίλερ που θα σας καθηλώσει μέχρι την τελευταία του σελίδα.


Η άποψη της  Μαρια Καλαιτζιδου για το βιβλίο:


Ο Στόχος.......Ένα χρονο σκεφτομουν να το αγορασω καθότι δεν ειμαι φαν των βιβλιων φαντασίας. Το πηρα και δεν το μετάνιωσα ούτε λεπτό.Ο συγγραφεας Deligiannis Panagiotis,με μαεστρια,κραταει τον αναγνωστη σε συνεχη αγωνία. Κυριολεκτικά δεν το άφησα απο τα χερια μου μέχρι να τελειώσει και απο την άλλη λυπάμαι που τελειωσε! Συγχαρητηρια βρε Παναγιώτη, πιστευω πως με τη φαντασία που έχεις και το ταλεντο θα φτάσεις ψηλά! Ανυπομονω να διαβασω το δευτερο μέρος του βιβλιου να μου λυθουν οι απορίες. Το βιβλίο το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου