Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Άποψη για το βιβλίο : " Η Έπαυλη του Γκρίνμπεργκ " της Μαρία Ευθυμίου

 " Η Έπαυλη του Γκρίνμπεργκ " 




Συγγραφέας:  Μαρία Ευθυμίου
Εκδόσεις: Αλκυών





Λίγα λόγια για το βιβλίο:



Aθάνατη Ζωή
Μυστικά
Έρωτες
Πάθη
&
Αιώνιες 
συγκρούσεις
 Η Έιντζελ Βέλλα είναι το αιώνιο κορίτσι της Έπαυλης! 
Όταν αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι της, επιδιώκοντας να ζήσει μια ήρεμη και φυσιολογική ζωή, ερωτεύεται τον Μάρκο, έναν απλό θνητό, και η αγάπη της για εκείνον θα συγκρουστεί με το μυστικό που κρύβει. 
Η μυστική κληρονομιά της οικογένειάς της είναι ένα βαρύ φορτίο, με μακρύ παρελθόν… Ένα παρελθόν που τη στοιχειώνει και την κυνηγάει και, όταν τη βρει, οι μάσκες θα πέσουν και κανείς δεν θα είναι πια ασφαλής. 
Θα καταφέρει η Έιντζελ να ξεπεράσει τα διλήμματα που παρουσιάζονται; Θα ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος ή θα προδώσει φίλους και οικογένεια, για να επιβιώσει και να κρατήσει ασφαλές το μυστικό της;








Η άποψή της Aziza Anmar  για το βιβλίο: 



Πριν λίγες μέρες απόχτησα ένα βιβλίο! Η έπαυλη του Γκρίνμπεργκ της Μαρία Ευθυμίου! Ένα βιβλίο που για μένα προσωπικά ήταν βιβλίο που μέσα σε πολύ λίγες σειρές δεν θα μπορούσα να περιγράψω τα όλα όσα σε βάζει η συγγραφέας να νιώσεις !  Έχει ένα δικό της μοναδικό τρόπο να σε ταξιδεύει σε χίλια δυο συναισθήματα! Να βιώνεις την ένταση, την αγωνία, την αγάπη, το δάκρυ, την συμπόνια, την απορία και την αγανάχτηση σε όλα όσα διαδραματίζονται στους πρωταγωνιστές του. Να μην σε αφήνει στιγμή να βαρεθείς  και να ζεις με τους ρόλους των πρωταγωνιστών μιας και δεύτερο ρόλο δεν έχει κάνεις. Ένα μυστήριο που για λίγο ξεκινάει, μετά καταλαγιάζει και μετά δυναμώνει. Μέχρι το τέλος να ζεις την κάθε του στιγμή σε όλο το μεγαλείο. Έχω πει πολύ ελάχιστα από όσα μπορεί να πει η κάθε του σελίδα. Ένα βιβλίο  με αρκετές σελίδες και αμείωτο το ενδιαφέρων μέχρι την τελευταία. Τελειώνοντας το σαν βιβλίο η έκφραση που αφήνει είναι κάτι το ανεξήγητο αλλά και πολλά γιατί. Όποιος το διαβάσει με προσοχή και ηρεμία μόνο τότε θα καταλάβει τι εννοώ. Εγώ το διάβασα σε λιγότερο από 4 μέρες και ειλικρινά δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο ! Άξια συγχαρητηρίων η κυρία Μαρία Ευθυμίου για το τόσο συναρπαστικό  βιβλίο! Ένοιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και σας το προτείνω. Ευχαριστώ την κυρία Ευθυμίου που μου κράτησε το ενδιαφέρων αμείωτο μέχρι την τελευταία σελίδα! Δεν είχα διαβάσει πότε κάτι από την συγγραφέα αλλά σίγουρα απέκτησε έναν αναγνώστη φανατικό της συγγραφής της.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου