Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 17/04/2016 για ενα αντίτυπο του βιβλίου "οι Μάγισσες της Θεσσααλίας" μεσα από 22 διηγήσεις απο τις εκδόσεις IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο.

 ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 17/04/2016 
για ενα αντίτυπο του βιβλίου "οι Μάγισσες της Θεσσααλίας" μεσα από 22 διηγήσεις απο τις εκδόσεις IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο.
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας και αφήνετε το σχολιο σας.
3. Κοινοποίηση στη σελίδα σας.
      ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Μια αρχαία παράδοση θέλει οι γυναίκες του Θεσσαλικού κάμπου να είναι περίφημες μάγισσες που με τις γητείες τους κυριαρχούσαν στον έρωτα, κατέβαζαν το Φεγγάρι και σήκωναν τους νεκρούς. Η παράδοση αυτή φτάνει μέχρι τις μέρες μας, γι’ αυτό και οι Εκδόσεις iWrite, θέλοντας να αναδείξουν αυτό το ιδιαίτερο πολιτισμικό στοιχείο της Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν ένα ανοιχτό Διαγωνισμό διηγήματος με θέμα τις μάγισσες της Θεσσαλίας. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και από τους συμμετέχοντες επιλέχθηκαν εκείνοι που με τον πλέον λογοτεχνικό τρόπο μπόρεσαν να αποδώσουν τη φήμη και το μυστήριο των μαγισσών.

 Στο συλλογικό αυτό έργο συμμετέχουν με πρωτότυπα κείμενά τους ο Ευστάθιος Γαϊτανίδης, Δέσποινα Γκουτζολίκα, Ηλίας Διαμαντής, Σωτηρία Ιωαννίδου, Χρυσαυγή, Καπέλλα Παπαδημητρίου, Κατσουλάρη Παναγιώτα, Σωτήρης Λύτρας, Ευτυχία Μακρή, Στέργιος Μαρούλης, Μαρία Μητσιούλη, Γιώργος Μουτσινάς, Μαρία Μποτέα, Οδυσσέας Νασιόπουλος, Μαριάννα Παπαδημητρούλα-Σβερώνη, Έλενα Παπαρίζου, Αρεστή Ρεσπάκη, Έλενα Σπίγγου, Απόστολος Στάικος, Νίκος Τακόλας, Αχιλλέας Τζορμακλιώτης, Μαριά Τσιτσιβά-Θεοδωροπούλου, Ηλίας Φουντούλης.
Την εισαγωγή υπογράφει ο Γιώργος Ιωαννίδης

3 σχόλια: