Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Ειδική προσφορά μόνο για τα μέλη της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ και ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ!

Ειδική προσφορά μόνο για τα μέλη της ομάδας 
Το βιβλίο που ήταν στην 3η θέση στην προτήμηση των βιβλιόφιλων για το 2015 με βάση το γκάλοπ που έγινε στις ομάδες μας "Τ'ΑΗΔΟΝΙΟΥ ΤΟ ΔΑΚΡΥ" του Γιώργου Τζιτζικάκη απο τις εκδόσεις Ωκεανίδα. 
Ο εκδοτικός οίκος μας έκανε την τιμή να προσφέρει στα μέλη μας το βιβλίο στην προνομιακή τιμή των 11 ευρω με δωρεάν έξοδα αποστολής.
Οσοι ενδιαφέρεστε για την προσφορά στείλτε τα στοιχεία σας στην EVA NATSI.
H αποστολή θα γίνει ομαδικά με κουριερ και αντικαταβολή στις 09/05.


Ένα βρέφος που αργοσβήνει, μια κατάρα που πρέπει να λυθεί τρεις φορές, άνθρωποι που δοκιμάζεται το κουράγιο τους και ψυχές κυνηγημένες επί σαράντα χρόνια. Ο Γιώργης και η Κωστούλα είχαν ρισκάρει τα πάντα για να σωθεί η μικρή τους κόρη, η Κλειώ, και παρ’ όλα όσα τους βρήκαν η αγάπη τους δεν λύγισε στιγμή.
Ένας χρησμός, μια αυτοθυσία και ένας ύπουλος εχθρός φυλακίζουν τον Γιώργη, αφήνοντας την Κωστούλα να μεγαλώσει μόνη την κόρη της απέναντι σε μια κατάρα που κάθε φορά ξετυλίγεται πιο δυνατή. Τριάντα χρόνια μετά η Κλειώ ζει παγιδευμένη σ’ έναν γάμο που βυθίζει τη ζωή της σε κινούμενη άμμο, ώσπου κάποτε αφυπνίζεται και θεριεύει το αγρίμι της ψυχής της. 'Αραγε η ζωή αλλάζει αν το θελήσεις;
Σε δεύτερους ρόλους, η κυρα-Δήμητρα με το αλλήθωρο μάτι της, ο γέροντας Τυροθόδωρας με τις συμβουλές του, ο Σήφης με το άσβεστο μίσος του και η καλόγρια Σταυροκατίνα πλέκουν όλοι μαζί το κρητικό υφαντό της οικογένειας Αηδονάκη. Μυστικά, χρησμοί, επαναστάσεις, λυτρωμοί, θαύματα, μαντινάδες, μπαλωθιές, χοροί και γύρω όλα να μοσχομυρίζουν άρωμα από ζεστό ψωμί, λάδι και ρίγανη.
Η απίστευτη ιστορία της οικογένειας Αηδονάκη ένας ζωντανός θρύλος στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου