Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ το βιβλίο "ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ" της Μαρία Στεφάνου μόνο για τα μελη του "ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ" και "ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ"!

Το ζητήσατε και σπεύσαμε να το πραγματοποιήσουμε! Ειπατε οτι το ψαχνετε και σας λένε πως εχει εξαντληθεί! Κι ομως σε επαφη που είχαμε με τον εκδοτικό οίκο μας ενημέρωσαν οχι απλα πως υπάρχει αλλα μας έδωσαν και μια καταπληκτική τιμή ΜΟΝΟ για τα μέλη της ομάδας "ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ" και "ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ". Το βιβλίο λοιπόν μπορείτε να το αποκτήσετε όσοι μενετε Αθήνα στα 10.50 ευρω περνώντας απο τον εκδοτικό οίκο IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο (Κωλέττη 15 & Εμ. Μπενάκη, Εξάρχεια). Για την παραλαβη (αφου πρωτα επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας δώσετε το ονομά σας) και 10.50 + 5 (εξοδα αποστολής) για όσους μένουν επαρχεία. Δυστυχως ειναι λιγο τσιμπημένα τα μεταφορικά που περνουν οι εταιρίες κούριερ.


Η Λίζι και ο Μπράιαν είναι δύο άνθρωποι που δεν γνωρίζονται και όμως οι δρόμοι τους διασταυρώνονται για μία και μοναδική φορά κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Ο ψυχολόγος Σάιμον Γκρέυ και θείος του Μπράιαν θέλοντας να βγάλει τα δύο νεαρά παιδιά από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο καθένας για διαφορετικούς λόγους δοκιμάζει κάτι παράτολμο. Πείθει τους δύο νέους να πάρουν μέρος σε μία πανεπιστημιακή έρευνα και να κοιμηθούν μαζί χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δουν ο ένας το πρόσωπο του άλλου ή να μιλήσουν.
Μερικά χρόνια αργότερα, την ημέρα που η Λίζι συναντά τον καινούριο της καθηγητή στο κολέγιο συνειδητοποιεί ότι το πρόσωπο του της θυμίζει κάποιο πολύ οικείο, δικό της πρόσωπο. Το πρόσωπο του γιου της. Και από εκείνη τη στιγμή και μετά αρχίζει η πραγματική γνωριμία του Μπράιαν και της Λίζι που ερωτεύονται ενώ ταυτόχρονα ο καθένας τους νιώθει ότι υπάρχει και κάτι άλλο, βαθύτερο που τους ενώνει. Η Λίζι προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει το «μυστικό» της, την ύπαρξη του παιδιού της εφόσον ανακαλύπτει με βεβαιότητα πως ο Μπράιαν είναι ο πατέρας του.
Σταδιακά τα μυστικά αποκαλύπτονται, η σχέση της Λίζι και του Μπράιαν δοκιμάζεται ενώ όλοι όσοι έχουν πάρει μέρος σε αυτή την ιστορία πληρώνουν ο καθένας το δικό του τίμημα.


1 σχόλιο: