Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 23/06/2016 για ΕΝΑ αντίτυπο του βιβλίου "ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" της Souzana Hatzinikolaou προσφορά στην ομάδα μας.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 23/06/2016 
για ΕΝΑ αντίτυπο του βιβλίου "ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
της Souzana Hatzinikolaou προσφορά στην ομάδα μας.
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. Κάντε LIKE στην σελίδα του βιβλίου .Το Αυγό του Θεού
2. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ στην ερώτηση κάτω απο την ανάρτηση του
διαγωνισμού μας: "Πιστεύετε πως για όλα όσα μας συμβαίνουν στο βάθος πίσω τους κρύβεται ο Θεὀς και οτι μας συμβαίνει ειναι δικό του θέλημα το οποίο καλούμαστε να ανακαλύψουμε? "
3. Κοινοποίηση στη σελίδα σας.
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
 
 
Το «Αυγό του Θεού» είναι μυθιστόρημα φαντασίας εμπνευσμένο από την Ιερά Εξέταση και το κυνήγι των μαγισσών του Μεσαίωνα. Επικεντρώνεται στις έννοιες της θρησκείας, της πίστης, της αμαρτίας, του σκοταδισμού και της δεισιδαιμονίας, με δεδομένη την ύπαρξη του Θεού.
Η υπόθεση εξελίσσεται στη φανταστική ήπειρο της Νεβάντε, η οποία βρίσκεται υπό την εξουσία του Μεγάλου Αρχιερέα Ζεσπίλκα και του ιερατείου του. Η έδρα του Αρχιερέα βρίσκεται στη Βαγιαμόρεν, την πρωτεύουσα.
Το ιερατείο και ο Αρχιερέας διοικούν τη θεοκεντρική κοινωνία της Βαγιαμόρεν, και μέσω αυτής όλη τη Νεβάντε, με τη δύναμη της πίστης και του φόβου των δαιμόνων. Οι Κανόνες και οι Ιεροί Νόμοι καθορίζουν κάθε τομέα της ζωής των κατοίκων και είναι ιδιαίτερα αυστηροί και καταπιεστικοί. Οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με τους κανόνες αυτούς θεωρείται αμαρτία και άγγιγμα του Κακού που πρόκειται να προκαλέσει την οργή του Θεού. Μέσα στη Βαγιαμόρεν η δύναμη του Αρχιερέα είναι απόλυτη και αδιαμφισβήτητη και ο λόγος του είναι η μόνη αλήθεια. Όσοι παραβιάζουν τον Ιερό Νόμο σημαδεύονται με τη Σφραγίδα, ένα σύμβολο που θεωρείται δαιμονικό, και εξορίζονται για πάντα από την πόλη. Στην υπόλοιπη Νεβάντε θεωρούνται δαιμονισμένοι και καταραμένοι και καταδιώκονται από κάθε κατοικημένο μέρος. Ο μέσος όρος ζωής ενός εξορίστου είναι περίπου δώδεκα μήνες.
Εκείνοι που επιχειρούν να επιστρέψουν στη Βαγιαμόρεν λιθοβολούνται.
Η ιστορία αρχίζει με την επιστροφή του κεντρικού ήρωα, που είναι εξόριστος, πίσω στη Βαγιαμόρεν, μετά από τέσσερα χρόνια εξορίας.
 
 
 
 

15 σχόλια:

  1. Ναι,ολα γινονται για καποιο λογο και ειναι θελημα θεου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο μπορούμε να γνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο μπορούμε να γνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι δεν πιστεύω πως για όλα όσα μας συμβαίνουν στο βάθος πίσω τους κρύβεται ο Θεό και οτι μας συμβαίνει ειναι δικό του θέλημα το οποίο καλούμαστε να ανακαλύψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπαρχει ενασ θεοσ ...αλλα ο καθενασ τον πυστευει και τον αντιλαμβανετε διαφορετικα!!!οσα μασ συμβαινουν ειναι δικη μασ επιλογη!!!δικη μασ ευθυνη...δικεσ μασ συνεπειεσ ή ευσημα!!!το να κατηγορουμε τουσ αλλουσ ειναι αυκολο...το να κρινουμε τουσ εαυτουσ μασ...ειναι δυσκολο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καθένας μας του δίνει διαφορετικό όνομα, σίγουρα όμως υπάρχει ο Θεός τον οποίο όλοι μας αναζητάμε, περισσότερο ή λιγότερο. Όμως αδυνατώ να δεχτώ πως κάθε πράξη, σκέψη ή συμβάν κρύβεται η θέλησή Του. Για ποιον άλλον λόγο άλλωστε να μας δώσει ελεύθερη βούληση αν εκείνος ορίζει την ζωή μας αν όχι για να χτίσουμε την δικιά μας ιστορία όπως εμείς την θέλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και γιατί όχι;;; Άγνωστες οι βουλές του Κυρίου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω αλλά σίγουρα υπάρχει κάποιος που τα ορίζει όλα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν ξερω!η εκκλησια με κανει να πιστευω στο χερι του θεου,αλλα η επιστημη με μπερδευει και με κανει να αναρωτιεμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω αν είναι θέλημα κάποιου Θεού, αν είναι μοίρα ή κάτι άλλο, σίγουρα όμως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό να το ανακαλύψουμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προσωπικά δεν το πιστεύω...
    Υπάρχει η ανθρώπινη βούληση σε όλες τις πράξεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή