Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "Η ΝΥΦΗ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ" της ΓΙΩΤΑ ΓΟΥΒΕΛΗ, εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ με την ματιά της Chaido Kouroupaki Ένα ακόμη εξαιρετικό βιβλίο από την Γιώτα Γούβελη, η ιστορία της Ανδριάνας των παιδιών και των εγγονών της, μια ιστορία δυνατή γεμάτη ένταση, πάθη και ανατροπές. Η ιστορία ξεδιπλώνεται στη Μασσαλία στις αρχές του 20ου αιώνα με τον γάμο της Ανδριάνας και του Σταύρου, και συνεχίζει να αφηγείται την ζωή με τα συναισθήματα, τα πάθη και τα λάθη αυτών καθώς και τριών γενιών μετά.
Η ιστορία όλων των χαρακτήρων βγαλμένη μέσα από την ζωή και μια μοίρα που τους ακολουθεί αόρατη σε όλων τα μάτια που γνέθει την τύχη τους όπως αυτή νομίζει.
Τέσσερις γενιές που οι ζωές τους είναι γεμάτες όνειρα , ελπίδες και έρωτες και πολλές ανατροπές που πολλές φορές φαίνονταν τόσο ανέλπιστες, στο μονοπάτι που τους οδηγούσε η μοίρα τους. Οι ήρωες βιώνουν έντονα συναισθήματα και αποδέχονται καταστάσεις με γρήγορες εξελίξεις, που μου κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα, μέχρι το σημείο που η «κατάρα» στο τέλος «σπάει» με ένα ιδιαίτερο τρόπο, όπως έχει προβλέψει η μοίρα να γίνει….

  
Chaido Kouroupaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου