Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Άποψη για το βιβλίο : "Α Μπε Μπα Μπλομ" του M.J. Arlidge. Εκδόσεις Διόπτρα

"Α Μπε Μπα Μπλομ" 


Συγγραφέας: M.J. Arlidge
Εκδόσεις: Διόπτρα

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Το κορίτσι βγήκε μέσα από το δάσος μισοπεθαμένο.
Η ιστορία που διηγήθηκε ήταν απίστευτη. Αλλά αληθινή.
Κάθε λεξη φρικιαστική...

Μέρες αργότερα, βρίσκεται άλλος ένας απελπισμένος δραπέτης – κι αρχίζει να διαφαίνεται ένα συγκεκριμένο εγκληματικό μοτίβο. Δυάδες θυμάτων απάγονται, φυλακίζονται και στη συνέχεια έρχονται αντιμέτωπες με ένα φριχτό δίλημμα: να σκοτώσουν ή να σκοτωθούν.

Θα προτιμούσες να χάσεις τη ζωή σου ή τα λογικά σου;

Η επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις έχει καταφέρει να δαμάσει τους δικούς της δαίμονες κατά την άνοδό της στην κορυφή. Ενώ ηγείται της έρευνας για τον εντοπισμό αυτού του αθέατου κτήνους, ανακαλύπτει ότι ίσως οι επιζώντες –η ζωντανή απόδειξη της υπογραφής του δράστη– να είναι αυτοί που κρατούν στα χέρια τους το κλειδί για τη λύση της υπόθεσης. 

Κι αν δεν καταφέρει να τη λύσει, θα πεθάνουν κι άλλοι…

«Mια πρωτοποριακή και ευφυής απόκλιση από τον συνήθη δρόμο που ακολουθούν οι ιστορίες των κατά συρροή δολοφόνων. Η επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις είναι μια από τις συναρπαστικότερες ηρωίδες των τελευταίων χρόνων». 
Jeffery Deaver, συγγραφέας του best seller Συλλέκτης Οστών 

«Η επιθεωρήτρια Έλεν Γκρέις και το Α Μπε Μπα Μπλομ εξασφαλίζουν στον M. J. Arlidge μια εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της λογοτεχνίας, με ένα βιβλίο που κρατάει αμείωτη την αγωνία του αναγνώστη. Οι φίλοι του James Patterson και της Mo Hayder θα το λατρέψουν!»
Penguin


Η άποψη του Yannis Peratikos  για το βιβλίο:


Από τα καλύτερα αστυνομικά-θρίλερ που έχω διαβάσει και που σε κρατάει σε συνεχή αγωνία για την εξέλιξη. Ενδιαφέρουσα ιστορία, που θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματικότητα. Άνθρωποι αξιοπρεπείς που από την μία στιγμή στην άλλη μεταμορφώνονται σε υποψήφιους δολοφόνους υπακούοντας στο ένστικτο της επιβίωσης. Άνθρωποι που δολοφονούνται σωματικά αλλά και θύτες που ολισθαίνουν στην παράνοια και στην κατάρευση. Άνθρωποι γεμάτοι αδυναμίες, πάθη και ψυχολογικά προβλήματα που ζούνε καθημερινές ζωές αλλά και εξωπραγματικές καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου