Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Τίτλος: «…Όσα δε μπόρεσα να πω!» Συγγραφέας: Νεκτάριος Ανυφαντάκης Εκδόσεις: Mystis Ημερομηνία Έκδοσης: Αύγουστος 2014 ISBN: 978-618-5024-27-7 Αριθμός Σελίδων: 106

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Mystis» το νέο βιβλίο του συγγραφέα Νεκτάριου Ανυφαντάκη, με τίτλο «…Όσα δε μπόρεσα να πω!».
 
nektarios.anifantakis

  «Οι δύσκολες εποχές που ζούμε, έγιναν η αιτία να ξεχωρίσουν οι αξίες και τα αληθινά αισθήματα, να ξεχωρίσει το καλό από το κακό, την αγάπη από το μίσος και σε ένα σωρό ακόμα τέτοιου είδους «αντιθέσεις» που πάντα θα βρίσκονται στην κορυφή και θα κάνουν τη διαφορά στις αξίες του ανθρώπου. Επηρεασμένος από όλα αυτά βρήκα τη δική μου αφορμή πάνω στην έννοια της λέξης «Άνθρωπος» να γράψω αυτό το βιβλίο δίνοντας σημασία στην αγάπη, στον έρωτα, στην ανθρωπιά,  στον πόνο, στη χαρά, στην ίδια τη ζωή…».
 «Κι έρχονται στιγμές που η νύχτα μοιάζει θάνατος… Η μέρα μoιάζει με ξεχασμένη ανάσταση που δεν ήρθε ακόμα… Κι εσύ ελπίζεις σε κάτι που ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα… Τα βάζεις κάτω… Τα μετράς και δεν σου βγαίνουν ούτε στη θεωρία. Η πράξη όμως απ’ έχει πολύ και εσύ δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς. Ξεκινάς και κάνεις αυτό που νομίζεις πως είναι σωστό. Έφαγες τα μούτρα σου… Ωραία… Και τώρα πάλι τι κάνεις; Ξανά τα ίδια λάθη… Και ξανά και ξανά και ξανά. Πετάς εκεί κι ένα «δε βαριέσαι» και νομίζεις ότι δικαιολογήθηκες. Ρίχνεις γροθιά στο τραπέζι σημάδι πως κάτι καταλαβαίνεις πως δεν κάνεις καλά. Γαμώτο λες που το χάνω… Θα σου πω εγώ θες να μ’ ακούσεις; Η μάλλον… δεν θα σε ρωτήσω… Θα κάνω του κεφαλιού μου όπως κάνεις κι εσύ τόσο καιρό και πέφτεις στα ίδια λάθη . Εγώ δεν είμαι κανένας να σου πω το σωστό… αλλά είμαι ο ένας για να σπάσω αυτό το «δεν υπάρχει κανένας» στη ζωή σου. Πίστεψέ με… Αξία ανεκτίμητη… Γιατί εγώ δεν το ’χω».

 Τίτλος:
Συγγραφέας: Νεκτάριος Ανυφαντάκης
Εκδόσεις: Mystis
Ημερομηνία Έκδοσης: Αύγουστος 2014
ISBN: 978-618-5024-27-7
Αριθμός Σελίδων: 106

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου