Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 16/08/2016 για ένα αντίτυπο του βιβλίου "ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ Η ΝΥΧΤΑ" της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ



 ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 16/08/2016 
για ένα αντίτυπο του βιβλίου "ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ Η ΝΥΧΤΑ" της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ προσφορά της αγαπημένης συγγραφέας στην ομάδα μας!

 Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE και ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας.
Πιστευετε πως μπορει μια μαχη αποκαλυψης ενος δολοφονου, να φερει δυο διαφορετικους στα ακρα χαρακτηρες να ερωτευτουν παραφορα ο ενας τον αλλον?
3. Κοινοποίηση στη σελίδα σας
                                                                  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Η Έμιλι Ρομάνη βλέπει τη ζωή της να μετατρέπεται σε έναν σωρό από ερείπια εξαιτίας της δολοφονικής μανίας ενός άντρα που η αστυνομία αποκαλεί Κυνηγό. Η μητέρα της δολοφονείται άγρια, και ο αδερφός της μένει σχεδόν ανάπηρος. Ο έγκριτος εγκληματολόγος και αναλυτής στοιχείων Μάνος Κορυζής, στην προσπάθειά του να παγιδεύσει τον παρανοϊκό εγκληματία, παίρνει μια εσφαλμένη απόφαση την πιο κρίσιμη στιγμή. Το λάθος αυτό το πληρώνουν αθώοι, ενώ ο ίδιος είναι ανήμπορος να το διορθώσει λόγω του άδικου εγκλεισμού του στη φυλακή.
Δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο Κυνηγός επιστρέφει αποφασισμένος να ολοκληρώσει το δολοφονικό του παραλήρημα, μοιάζοντας πραγματικά άτρωτος. Η Έμιλι και ο Μάνος συναντιούνται αναπάντεχα και συμμαχούν εναντίον του, αλλά οι διαφορές που τους χωρίζουν μοιάζουν αγεφύρωτες Εκείνη, επιτυχημένη δημοσιογράφος πλέον, παραμένει δέσμια των οδυνηρών αναμνήσεων, χωρίς να έχει συγχωρήσει τον Μάνο για το λάθος του. Εκείνος, αληθινό θηρίο πια, κουβαλάει μια ψυχή γεμάτη σκοτάδια.
Καθώς οι έρευνες για την ανακάλυψη του δολοφόνου κορυφώνονται, τρομερά μυστικά έρχονται στο φως και αλήθειες καταρρίπτονται. Η Έμιλι και ο ανεπιθύμητος σύμμαχός της εμπλέκονται σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό από την Αθήνα ως τις σαβάνες της βόρειας Αυστραλίας, σε μια φρενήρη διαδρομή όπου τα συναισθήματα δίνουν μάχες με τη λογική και οι θανάσιμες απειλές μετατρέπουν το σκοτάδι γύρω τους σε έρεβος έτοιμο να τους καταπιεί.
Η αγάπη που αρχίζει να γεννιέται δείχνει αποκαρδιωτικά εύθραυστη.
Ο δρόμος μέχρι το χάραμα φαντάζει μακρύς .
Και είναι πολλοί οι κίνδυνοι που παραμονεύουν στις σκιές πριν χαθεί η νύχτα.

10 σχόλια:

  1. Όλα είναι δυνατά! Και μια τέτοια διαδικασία αποκάλυψης μπορεί να οδηγήσει σε ερωτικά μονοπάτια δύο διαφορετικους χαρακτήρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα είναι δυνατά! Και μια τέτοια διαδικασία αποκάλυψης μπορεί να οδηγήσει σε ερωτικά μονοπάτια δύο διαφορετικους χαρακτήρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να εκφράσω μια καθαρή άποψη, γιατί δεν έχω βιωματική εμπειρία και μόνο φανταστικά θα μπορούσα να απαντήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Φυσικα και μπορει !!!!
      Ο ερωτας ερχεται εκει που δεν το περιμενεις

      Διαγραφή
  5. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά, όλα είναι δυνατά στη ζωή, ακόμα και κάτι τόσο απροσδοκητο!
    fb name: Anna Dovletaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα αντίθετα ελκονται και φυσικά συμβαίνει στην αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή