Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Παρουσίαση "ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΙΘΑΚΗΣ" στον πολυχώρο Αίτιον, το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, στις 20:30 των Χρήστο Χριστόπουλο και Αλέξη Μιχελιδάκη απο τις εκδόσεις Λυκόφως. Για το βιβλίο θα μιλήσει οικογενειακή σύμβουλος και συγγραφέας, Τένια Μακρή, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Ελένη Μυστικού.



Με τη συνδρομή της Τένιας Μακρή θα αναζητήσουμε τα ίχνη της Ιθάκης, αυτά που αναζητούν και δύο συγγραφείς, οι οποίοι έφεραν εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο να συγγράψουν από κοινού ένα μυθιστόρημα. Πρόκειται για τους Χρήστο Χριστόπουλο και Αλέξη Μιχελιδάκη, οι οποίοι, με όχημα τις εκδόσεις Λυκόφως, οδηγούν στην κρίση του αναγνωστικού κοινού το μυθιστόρημά τους “Στα ίχνη της Ιθάκης“. Όσοι θέλετε να λύσετε τον γρίφο «ποια είναι η Ιθάκη» των δύο συγγραφέων, μπορείτε να προσέλθετε στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου, που μόλις κυκλοφόρησε. Η παρουσίαση θα γίνει στον πολυχώρο Αίτιον, το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016, στις 20:30. Για το βιβλίο θα μιλήσει οικογενειακή σύμβουλος και συγγραφέας, Τένια Μακρή, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Ελένη Μυστικού.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο Οδυσσέας Μπάρκας είναι ένας δεκαπεντάχρονος νέος που διαρκώς πέφτει θύμα κακομεταχείρισης. Η μητέρα του τον απαξιώνει, ο πατέρας του τον χτυπά, οι συμμαθητές του τον κοροιδεύουν. Μόνη παρέα έχει τον αδερφό του τον Σαμ, αλλά και αυτός τον εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο.  Ανάσα θα του δώσει ο ανομολόγητος έρωτάς του με την Ιθάκη Ντενιέ. Ανάσα; Μετά από ένα ατύχημα που θα έχει η Ιθάκη, για τον Οδυσσέα αρχίζει μία περιπέτεια, με στόχο να βρει τα ίχνη της αγαπημένης του. Μέσα από αυτήν την περιπέτεια, το ζητούμενο είναι να βρει τον εαυτό του.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ: Στα ίχνη της Ιθάκης
ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: Χρήστος Χριστόπουλος
ISBN 978-618-5095-35-2
ΣΕΛΙΔΕΣ 176
ΤΙΜΗ 12 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου