Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΒΕΝΤΖΑ - Ηλίας Τζιτζικάκης

                                         ΠΡΟΒΕΝΤΖΑ
                                                                                    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Ηλίας Τζιτζικάκης , παρουσιάζουν το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα "ΠΡΟΒΕΝΤΖΑ".

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το Καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του όταν ο Άρης Μαρκάκης φτάνει στα Κύθηρα, με την αποστολή να τιμωρήσει τους υπεύθυνους μιας ανεξιχνίαστης δολοφονίας. Κυνηγημένος από τα φαντάσματα της προηγούμενης ζωής του και εγκλωβισμένος στις υπαρξιακές του αναζητήσεις για το Χρόνο και το Θάνατο, έχει αποφασίσει ότι αυτή θα είναι η τελευταία του δουλειά.
Στο παράξενο αυτό νησί όπου κυριαρχεί η «Προβέντζα», το μαύρο σύννεφο της ομίχλης που φέρνει μαζί του ο δυτικός άνεμος, συναντά τη Μάρθα, μια ξεχωριστή γυναίκα με σκοτεινό παρελθόν. Η σχέση που θα αναπτυχθεί ανάμεσά τους μοιάζει ικανή να ανατρέψει τα πάντα…
Η ομορφιά της Ζωής και η δύναμη του Έρωτα μάχονται ενάντια στο Χρόνο που κυλά αμείλικτος και το Θάνατο που καραδοκεί παντού, σ’ έναν φαινομενικά μάταιο αγώνα με φόντο τα γκρίζα πέπλα της Προβέντζας.
Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:

Ο Ηλίας Τζιτζικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε νομικά και δημοσιογραφία και σήμερα εργάζεται ως δικηγόρος στον Πειραιά.
Η «ΠΡΟΒΕΝΤΖΑ» είναι το δεύτερο μυθιστόρημά του. Το πρώτο με τίτλο «Η ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ», εκδόθηκε τον Φεβρουάριο του 2014.

Τίτλος Βιβλίου: ΠΡΟΒΕΤΝΖΑ
Συγγραφέας: Ηλίας Τζιτζικάκης
Εκδόσεις: Πηγή
Σελίδες: 292
Τιμή: 15 ευρώ

ISBN: 978-618-5231-22-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου