Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ στις 09/12/2016 για 3 αντίτυπα του βιβλίου "ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ" και αλλα 3 αντίτυπα του βιβλίου "ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΜΟΥ" μια προσφορά απο τις Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications!









                                                            ΚΛΗΡΩΣΗ στις 09/12/2016
για 3 αντίτυπα του βιβλίου
"
ΜΑΘΑΙΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ" και αλλα 3 αντίτυπα του βιβλίου 
 "ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΜΟΥ" μια προσφορά απο τις Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications!
 Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ στην ερώτηση κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας:
Πόσο σημαντική πιστεύετε πως είναι τα παιδικά βιβλία για το να αγαπήσουν τα παιδιά το διάβασμα?



 Μια πολύ πρωτότυπη επιτραπέζια Προπαίδεια για παιδιά από 5-10 ετών  με έξυπνο τρόπο δοσμένο, που διευκολύνει την αφομοίωση και με ζωηρά χαρούμενα χρώματα.


 Ένα πολύ  πρωτότυπο  επιτραπέζιο αλφαβητάρι για παιδιά από 3-6 ετών με έντονα χρώματα και μοντέρνα σχέδια που βοηθούν το κάθε παιδί να μάθει  εύκολα την Αλφαβήτα.

8 σχόλια:

  1. πολυ σημαντικη..τα παιδια ειναι ..σφουγγαρια, αφομοιωνουν οτι διαβαζουν και αυτο μπορουμε σαν γονεις να το εκμεταλευτουμε τρεφοντας την γνωση για μαθηση με τα καταλληλα βιβλια και θεματα που τα ενδιαφερουν.. τοτε η αγαπη τους για το διαβασμα θα αυξανεται καθως απο καθε βιβλιο θα μαθαινουν νεα υπεροχα πραγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ σημαντικο διοτι μεσα απο αυτα ανοιγουν τους οριζοντες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σημαντική, διότι τα παιδιά ανοίγουν τους ορίζοντές τους,αφομοιώνουν ότι διαβάζουν!Έτσι θα δείξουν αγάπη για το διάβασμα και το βιβλίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι εξαιρετικα σημαντικό να μάθουν απο μικρά τα παιδιά να κρατάνε βιβλία στα χέρια τους , να τους διαβαζει καποιος. Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για να καλλιεργηθεί η φαντασία των παιδιών και να ενθαρρυνθεί η δημιουργικότητά τους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδικα βιβλία να είναι όμορφά και προσεγμένα, έτσί ώστε να δώσουν ώθηση στα μικρά παιδιά να τα πιάσουν στα χέρια τους,να τα ξεφυλλίσουν αρχικά... και να τα διαβάσουν στην συνέχεια. Η "ομορφιά" του βιβλίου είναι αυτή που θα κάνει το παιδί να προχωρήσει και στο επόμενο...και στο μεθεπόμενο...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή