Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 20/11/2016 Ο εκδοτικός οίκος IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο, προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου "Όσα μου στέρησε η zωή" της Θεοδώρα Ιωαννίδου'.


ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 20/11/2016
με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου 
"Όσα μου στέρησε η zωή
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE στη σελίδα  Θεοδώρα Ιωαννίδου
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ στην ερώτηση κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας:
Πιστεύετε πως είναι καλύτερα η μνήμη να διαγράψει ένα δύσκολο παρελθόν ή το να θυμόμαστε τα δύσκολα που περάσαμε μας βοηθάει να προχωρήσουμε? 


-Μάτια μου μήπως θυμήθηκες ποιός είμαι εγώ; Κοίταξε με καλύτερα.
-Και βέβαιά σε θυμάμαι εσένα. Είσαι ο φίλος μου που με παίρνεις και κάνουμε βόλτα στον κήπο, πίνουμε τσάι τ΄απογεύματα και με συμβουλεύεις για το καλό μου. Έτσι δεν είναι;
Τον απογοήτευσε για άλλη μια φορά. Τόσο νέα κι’όμως τόσο καταραμένη. Τον έβλεπε σαν έναν απλό φίλο που περνούν ευχάριστες ώρες συντροφιάς καθημερινά μαζί. Η μνήμη της είχε διαγράψει μια για πάντα το παρελθόν και τα γεγονότα που συνέβησαν στην ζωή της. Όσα κέρδισε κι ‘όσα στερήθηκε άδικα.

Ο Γιάννος ζει χρόνια στο Ορτύκι Αρκαδίας μαζί με την οικογένειά του. Είναι κωφάλαλος, όμως όχι εκ γενετής, όλοι γνωρίζουν πως μήτε μιλάει μήτε ακούει. Κρύβει καλά το μυστικό του μακριά από την αλήθεια και τα στόματα του κόσμου. Η γυναίκα του Δημητρούλα είναι ένα στριφνό θηλυκό, απόμακρο για όλους, με καρδιά από ατσάλι… όμως η καρδιά της μπόρεσε ν ‘αντέξει πολλά, μέχρι που παγίωσε. Ο Σπύρος με τη Θεώνη, το φιλικό ζευγάρι των πρωταγωνιστών, επιβιώνει μέσα στα δικά του ψέματα και την υποκρισία που πουλά στους γύρω του, ακόμη κι’ο ένας στον άλλον. Τα παιδιά και των μεν και των δε, περικυκλώνονται από γονείς μυστήριους, με πάθη στα οποία δυσκολεύονται να ξεφύγουν, ώστε να γαληνέψει επιτέλους η ψυχή τους. Μια φιλική προδοσία, ένας έρωτας που ξαναχτυπά την πόρτα από τα παλιά και δυο γονείς που θυσιάζουν το παιδί τους προκειμένου να μην εκτεθούν στον υποκριτή κόσμο μιας επαρχίας. Κάποιος που προέρχεται από τα σκοτεινά και δύσβατα μονοπάτια της νύχτας αποπειράται να εκδικηθεί, μια γυναίκα πόρνη προσπαθεί να απαλλαγεί από τα δεινά της. Θα τα καταφέρει; 



Βιογραφικό συγγραφέα

Η Θεοδώρα Ιωαννίδου σπουδάζει ψυχολογία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι το τρίτο και μικρότερο παιδί στην οικογένειά της. Το “Όσα μου στέρησε η ζωή” είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.
 
 

11 σχόλια:

  1. Ανάλογα την περίσταση και την ηλικία του ατόμου που συνέβησε το κακό!!Κάποια πράγματα καλό είναι να τα ξεχνάς και κάποια άλλα να τα θυμάσαι και να τα έχεις ως παράδειγμα.Ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστουμε πολυ για την ευκαιρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστουμε πολυ για την ευκαιρια φαινεται πολυ ενδιαφερον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξερω σιγουρα αλλα νομιζω οτι το να θυμόμαστε τα δύσκολα που περάσαμε μας βοηθάει να προχωρήσουμε μπορει καποιες φορες να βοηθαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. euxaristoume polu.to na thumomaste ta diskola pou perasame mas dinei efodia gia to mellon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. νομιζω πως το να θυμασαι τις δυσκολιες που εχεις περασει στην ζωη σου σε βοηθαει να αντιμετωπισεις τις νεες προκλησεις που θα βρεις μπροστα σου, σε ατσαλωνει και σε κανει πιο σοφο, να μην ξανακανεις ιδια λαθυ και να μπορεις να παιρνεις σωστες αποφασεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το δύσκολο παρελθόν δε νομίζω ότι μπορεί να ξεπεραστεί, γενικά το παρελθόν δε μπορεί να το ξεχάσει κανείς.
    Σίγουρα όμως σε μαθαίνει κ σε βοηθάει να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις καλύτερα στις δυσκολίες που θα σου φέρει η ζωή στο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παρελθόν είναι η παράγοντας ενόα καλύτερου μέλλοντος όταν το έχουμε στη θέση ακριβώς που πρέπει χωρίς εμμονές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το δύσκολο παρελθόν δεν είναι εύκολο να το ξεχάσει κανείς, από τα δύσκολα μαθαίνει ο άνθρωπος!Κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουμε μας βοηθάει να προχωρήσουμε παρακάτω,να γίνουμε πιο σωστοί και πιο δυνατοί! Τέλειο το βιβλίο, μακάρι να είμαι τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να το θυμασε γιατι αυτο σε βοηθαει να γινεσαι καλυτερος ανθρωπος και να αποφευγεις τα ιδια λαθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή