Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η άποψή μας για το βιβλίο : " Όταν φεύγουν τα σύννεφα " της Άννα Γαλανού. Εκδόσεις Διόπτρα

" Όταν φεύγουν τα σύννεφα " 





Συγγραφέας : Άννα Γαλανού
Εκδόσεις Διόπτρα



Λίγα λόγια για το βιβλίο :



Χριστίνα και Αλέξης. Εκείνη, πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια, εκείνος, πλούσιος επιχειρηματίας. Η ευτυχία αποτελεί κενό γράμμα στη σχέση τους και οι διαδρομές τους ακολουθούν διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένα ζευγάρι με πολλά μυστικά. Καθένας τους κουβαλά το δικό του σκοτεινό παρελθόν. Αρκεί μια στροφή της μοίρας για να τους φέρει αντιμέτωπους με το πεπρωμένο τους.
Κώστας. Τρυφερός, ρομαντικός και βαθιά ερωτευμένος με τη Χριστίνα. Ένας από επιλογή μοναχικός άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες, που ψάχνει την αληθινή αγάπη. Ένας άντρας που οι περιστασιακοί έρωτες δεν τον αφορούν.
Ελίνα. Η γυναίκα που κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην πλοκή της ιστορίας. Όταν εμφανίζεται στο προσκήνιο, όλα αλλάζουν αμέσως.
Φανή. Η μητέρα της Χριστίνας και λυδία λίθος της ιστορίας.
Άραγε κάποια πράγματα έρχονται τυχαία στη ζωή μας ή μια ανώτερη δύναμη τα φέρνει στον δρόμο μας; Μπορεί το πεπρωμένο να κινεί τα νήματα του σύμπαντος, να καθοδηγεί τις ζωές μας και να χαράζει το μέλλον μας; Πόσο δύσκολο είναι να του ξεφύγει κανείς; Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος όταν διεκδικεί την αληθινή αγάπη;
Οι πέντε ήρωες του βιβλίου ακολουθούν μονοπάτια που ποτέ δεν είχαν φανταστεί. Όλοι γράφουν τις ιστορίες τους, σε πρώτο πλάνο, Όταν Φεύγουν τα Σύννεφα.





Η άποψή μας για το βιβλίο : 


Ένα βιβλίο πολυπροσωπο που μας εξιστορεί την ζωή πέντε ανθρώπων. Η γραφή απλή, με την μαγική πένα της κυρίας Γαλανού να ξεδιπλώνει την ιστορία του κάθε ήρωα με μεγάλη μαεστρία. προσαρμοσμένο στα δεδομένα της σημερινής εποχής περιγράφει με τρόπο πειστικό την ιστορία των ηρώων που μπλέκονται στα γρανάζια της μοίρας με τρόπο απρόσμενο. Σελίδες γεμάτες εικόνες και συναισθήματα. Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα που αγγίζει την προαιώνια πάλη του καλού με το καλό, του δικαίου με το άδικο. ευκολοδιαβαστο, γραφή που ρέει, χαρακτήρες ζωντανοί που θα σας συντροφεύουν σε κάθε σελίδα. Η Χριστίνα ένας χαρακτήρας που κρύβει τον πόνο και την θλίψη της πίσω από την λάμψη της καριέρας της καθώς και τον αποτυχημένο γάμο της με τον Αλέξη. Η Φανή, η μητέρα της Χριστίνας, κρατάει καλά φυλαγμένο ένα μυστικό. θα καταφέρει να το κρατήσει για να προστατεύσει την Χριστίνα ή οι συνέπειες όταν μαθευτεί θα είναι τραγικές; Ο Κωνσταντίνος ένας ήρωας που η αγάπη του για την Χριστίνα θα τον ωθήσει στο να βγει από το καταθλιπτικό καβούκι της μοναξιάς και να δει την ζωή με άλλα μάτια. θα προσπαθήσει να στηρίξει την Χριστίνα και να την κάνει ευτυχισμένη ενώ παράλληλα θα κάνει ό,τι μπορεί για να την προστατεύσει από έναν κίνδυνο. θα τα καταφέρει; Ο Αλέξης ένας χαρακτήρας που ακολουθεί την γραμμή πορείας του πατέρα του. Προσπαθεί να τον ξεπεράσει και αυτό θα είναι η αιτία να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Η Ελίνα, μια γυναίκα αδίστακτη αλλά παράλληλα και ο πιο τραγικός χαρακτήρας. θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τα λάθη του παρελθόντος . Οι ασκοι του Αιόλου ανοίγουν και η καταιγίδα που έρχεται θα παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της. Όταν όλα κοπασουν θα έρθει η ώρα του απολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου