Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Άποψη για το βιβλίο : " Ένοχες γόβες " της Ιωάννα Χαρμπέα. Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη

" Ένοχες γόβες "



Συγγραφέας : Ιωάννα Χαρμπέα
Εκδόσεις : Μιχάλη Σιδέρη




Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Ο Χρήστος, ένας φιλήσυχος και πράος χαρακτήρας, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αγοράζει ένα ζευγάρι γόβες θέλοντας να κλείσει πληγές και να δώσει λύση στη μίζερη ζωή του. Θα τις φυλάξει σαν κάτι ιερό για αυτόν, θα μοιραστεί μαζί τους όλα τα μυστικά του, θα τις κάνει δικές του. Θα τις αγαπήσει και θα τις μισήσει ταυτόχρονα. Το τέλος όμως είναι απρόσμενο, γιατί τελικά την αγάπη και το μίσος τα χωρίζει απόσταση αναπνοής. Το ζωηρό κόκκινο χρώμα από τις γόβες θα ανάψει φωτιές που θα τις σβήσει το κύμα της θάλασσας.




Η άποψη του Sakis Gold  για το βιβλίο:



Ο Χρήστος... Ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον μέσα στην βία και με έναν πατέρα απών! Ο γάμος του... Ένα κλουβί γεμάτο καρφιά με μια γυναίκα που του φέρεται σαν να είναι αδέσποτα σκυλί! Η περιχαράκωση του ανδρικού ρόλου, κάτι που συναντάς δύσκολα σε βιβλία αφού θεωρείτε θέμα ταμπού! Πόσα μπορεί να αντέξει και να υπομείνει ένας ευαίσθητος και καλοκάγαθος άνθρωπος; πολλά, παρά πολλά!
Μέχρι που μια πρωτοχρονιάτικη μέρα συναντά σε μια βιτρίνα ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες και τότε... Θα έρθει η λύτρωση;
Ένα αληθινό Κοινωνικό και ψυχολογικό μυθιστόρημα. κάθε κεφάλαιο που τελειώνει σε κάνει να σκέφτεσαι για πολύ ώρα αργότερα αυτά που διάβασες.. Ένα βιβλίο που σας προτείνω, θα σας ταρακουνήσει αρκετά! Το βιβλίο περνάει στον αναγνώστη πολλά μηνύματα... Τελικά μήπως ήμαστε όλοι θύματα της κοινωνίας; Ιωάννα σε ευχαριστώ για αυτό το όμορφο ταξίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου