Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Η άποψή μας για το βιβλίο : " Δικαίωμα στη ζωή " του Jack Ketchum. Εκδόσεις Λογείον

" Δικαίωμα στη ζωή "   Συγγραφέας : Jack Ketchum
 Εκδόσεις: Λογείον
Λίγα λόγια για το βιβλίο:Το Right to Life ήταν στη λίστα τελικής επιλογής της Horror Writers' Association για το βραβείο Bram Stoker του 1999.

Επιλέχτηκε από τον Stephen King στο βιβλίο του "Περί συγγραφής" (On Writing) ως ένα από τα καλύτερα βιβλία που είχε διαβάσει την προηγούμενη τριετία.

Τέλος έχουν αγοραστεί τα δικαιώματα για τη μεταφορά του βιβλίου στον κινηματογράφο.

Η άποψή μας για το βιβλίο:


Πρόκειται για ένα βιβλίο με γρήγορη πλοκή και χωρίς κουραστικές λεπτομέρειες. Περιγραφές που πολλές φορές είναι τόσο ζωντανές, σε σημείο που σε κυριεύει ο φόβος κόβοντας την ανάσα σου. Η ατμόσφαιρα του βιβλίου κλειστοφοβική με απίστευτη αγωνιά, το στήσιμο της ιστορίας εφιαλτικό, η γραφή κοφτερή και παράλληλα νοσηρή. Οι σκηνές σε πολλά σημεία είναι πολύ σκληρές και σοκαριστικές, πράγμα που σε κάνει να σκέφτεσαι τη ζωή λίγο διαφορετικά μετά την ανάγνωση του βιβλίου. Μία ιστορία ανατριχιαστική και με οξύ λόγο που χαράζεται στη μνήμη του αναγνώστη για πολύ καιρό, κάτι που συμβαίνει σπάνια σε αυτού του είδους τα βιβλία. το γεγονός ότι η ιστορία είναι αληθινή σε σοκάρει. Αν δεν έχετε διαβάσει βιβλία του Ketchum σίγουρα με αυτό θα μπει για τα καλά στη ζωή σας και στη βιβλιοθήκη σας, μιας και ο συγγραφέας καταφέρνει να σε κάνει να γυρίζεις την κάθε σελίδα με ένα άγχος και έναν τρόμο στην καρδιά. Να τονίσουμε ότι το βιβλίο είναι μια μεγάλη σε μέγεθος νουβέλα και όχι μυθιστόρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου