Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 06/01/2017 Ο οίκος ΝΙΚΗ εκδοτική με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου "Για που το'βαλες Χριστουγεννιατικα;" το Μυθιστόρημα των ... 17 .


ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 06/01/2017
Ο οίκος ΝΙΚΗ εκδοτικη με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου 
"Για που το'βαλες Χριστουγεννιατικα;
το Μυθιστόρημα των ... 17
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE στη σελίδα ΝΙΚΗ εκδοτική
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ στην ερώτηση κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας:
Έχετε τολμήσει ποτέ να αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας?
  Ένα νέο μυθιστόρημα που δεν μοιάζει με κανένα ...από τον εκδοτικό Όμιλο ΝΙΚΗ και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ. 17 συγγραφικές διαδρομές. Ένας οδηγός ταξί σε μια πόλη που σταματά μόνιμα σε... κόκκινα απαγορευτικά φανάρια! 17 διαφορετικοί άνθρωποι, που μέσα στην κίνηση, θα κάνουν.. στάση σε όποιον σταθμό ζωής αυτοί έχουν επιλέξει! Μία διαδρομή με διαφορετικούς προορισμούς, αλλά με την ίδια ταρίφα πάντα σαν αντίτιμο. Να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου! 17 συγγραφείς ενώνουν τις πένες τους και δημιουργούν ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα, μια συγγραφική διαδρομή μυαλού, ψυχής και αναμνήσεων σε ένα ρεβεγιόν απολογισμού...  
Τραγούδι: Σ' ένα ταξί Στίχοι: Αναστασία Κορινθίου Ενορχήστρωση: Χρήστος Ανθούλας Ερμηνεία: Μαίρη Γιανναρά - συγκρότημα OTHERSIDE με την ευγενική χορηγία της εταιρείας ταξί TAXIPLON που μας βοηθάει στην πραγματοποίηση των διαδρομών των συγγραφέων μας!!!

 Οι απολαβές που είχαν συμφωνηθεί από τους συγγραφείς για την συγγραφή του βιβλίου θα διατεθούν στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ " Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ".

7 σχόλια: