Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ στις 03/03/2017 Ενόψη της εμφάνισης του στις 4/3 στον Ιανό, ο αγαπημένος Gabriel Alexander προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου "ΧΑΡΙΤΑΣ".

ΚΛΗΡΩΣΗ στις 03/03/2017
Ενόψη της εμφάνισης του στις 4/3 στον Ιανό, ο αγαπημένος Gabriel Alexander 
 προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου 

"ΧΑΡΙΤΑΣ".

Για συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει 03/03, ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
                                                 3. ΣΧΟΛΙΟ κάτω απο την ανάρτηση.
Σε περίπτωση που ο νικητής είναι απο Αθήνα, θα παραλάβει το βιβλίο με προσωπική αφιέρωση από τον συγγραφέα την βράδια της εμφάνισης του.

Μου ζητάτε τόσο καιρό να με ακούσετε να τραγουδώ τα τραγούδια μεγάλων συνθετών και στιχουργών που ενέπνευσαν τα δύο βιβλια μου.
Λοιπον ο καιρός έφτασε!
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω οτι σε συνεργασία με την ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ,στον ΙΑΝΟ, στις 4 Μαρτίου, θα σας σεργιανισω σε μουσικές διαδρομές 5 δεκαετιών.
Μαζί μου ο σολίστ πιάνου Αχιλλεας Γουαστωρ
και ο ερμηνευτής και σολίστ βιολιού Παναγιωτης Λαμπουρας.
Προπωληση εισητηρίων απο το σάιτ του ΙΑΝΟΥ.
Τιμή εισόδου 10€ με ποτό!!!
Να είστε όλοι εκεί!!!
Ανυπομονώ να ενώσουμε τις φωνές μας σε τραγούδια που στιγμάτισαν τη ζωή μας!!!!!!!
Ευχαριστώ!!!!!


 Τι κάνουμε, όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι μ' ένα όνειρό μας που δέησε να καρποφορήσει;
Το ταξίδι του Αλεξάνδρου συνεχίζεται στην πόλη που όλα τα "θέλω" του συναντιούνται. Το Μανχάταν είναι το πάσο του για τον κόσμο του θάμπους και του θεάματος.
Εκεί τον περιμένουν μοιραίες γνωριμίες, που θα συμπληρώσουν το παζλ της ζωής και θα νοηματοδοτήσουν περισσότερο την ύπαρξή του.
Ο μικρός Μιγκέλ των δασών του Περού, η κυρία Γουάτσον που φυλάει τις οδυνηρές αναμνήσεις της, κουλουριασμένη σε μία πολυθρόνα μαζί με μία γάτα.
Ο Τόμι, ο Ρίκο, η Ζανίνα, η Λεονόρα. Ο καθένας από αυτούς κουβαλά τη δική του ιστορία και απλόχερα προσφέρει αγάπη, στοργή, αλληλεγγύη. Κάποιος και προδοσία.
Στο μυθιστόρημα "Χάριτας" ο άνθρωπος βρίσκει τον άνθρωπο και οι διψασμένες ψυχές σμίγουν και ξεδιψούν στην ίδια πηγή! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

3 σχόλια: