Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 15/02/2017 Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου "Δύο άλλοι Κόσμοι" των Γιάννης και Μαρίνα Αλεξάνδρου.


                                                        ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 15/02/2017
Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization.
με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου 
"Δύο άλλοι Κόσμοι
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ στην ερώτηση κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας:
 Η αγάπη κι ο φθόνος πολλές φορές καθορίζουν τις ζωές των ανθρώπων;


Ο Διονύσης, ένας ισχυρός χρηματιστής στη Νέα Υόρκη, και ο Πέτρος, επιχειρηματίας στην Ελλάδα, μπαίνουν στο σκοτεινό μονοπάτι του ανταγωνισμού και της ζήλιας, με αφορμή ένα στοίχημα. Ρίχνονται σε μια μονομαχία χωρίς όρια, που καθορίζει τη ζωή τους. Ποιος θα γίνει πιο πετυχημένος και δυνατός; Δεν τους σταματά τίποτα μπρος στον στόχο. Στο πέρασμά τους αφήνουν θύματα...
Η Άνδρια και η Νάντια μένουν στο περιθώριο. Ανώφελα τους αγαπούν, τους ποθούν, τους μισούν και τα δίνουν όλα…

Από την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη, τις βουνοκορφές της Πελοποννήσου και τα γαλανά ακρογιάλια, τα αισθήματα συγκλονίζουν. Μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά φουντώνει την αντιπαράθεση, με αποκορύφωμα μια σκληρή δικαστική διαμάχη, όπου το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και το FBI κυριαρχούν. Παράλληλα, η Μαφία στα πλοκάμια της σφίγγει τα παιδιά τους. Είναι νέοι, ερωτευμένοι και μέσα από περιπέτειες τελικά βγαίνουν αδιάφθοροι.
Η δημιουργία ενός οικολογικού πάρκου τούς οδηγεί στην Πελοπόννησο. Φτάνουν στη Μονεμβασιά, όπου σε ένα βενετσιάνικο κάστρο ανακαλύπτουν μια ιστορία όμοια με αυτήν του Διονύση και του Πέτρου, στην Αναγέννηση. Οι ήρωες είναι γοητευτικοί, ακαταμάχητοι και ευάλωτοι. Η αγάπη, ο φθόνος και ο ανταγωνισμός οδηγούν τις καταστάσεις στα άκρα.
Ταξιδεύουμε μαζί τους, μέχρι το φως να νικήσει το σκοτάδι και να φανεί το ουράνιο τόξο…
 

O Γιάννης και η Mαρίνα Aλεξάνδρου γεννήθηκαν στην Aθήνα. Mόλις παντρεύτηκαν, έβαλαν μπροστά την τεχνική εταιρεία που έχουν, στην οποία εργάζονται μαζί μέχρι σήμερα. Oι δυο τους έχουν έναν γιο.
O Γιάννης σπούδασε μηχανολόγος ηλεκτρολόγος στο Πολυτεχνείο του Άαχεν στη Γερμανία και έκανε διδακτορικό στους αυτοματισμούς στο Πολυτεχνείο του Mιλάνου. Mιλάει γερμανικά, ιταλικά, γαλλικά και αγγλικά.
H Mαρίνα σπούδασε διακόσμηση στη Σχολή Bακαλό στην Aθήνα και στην Aνωτάτη Σχολή Kαλών Tεχνών του Mιλάνου. Mιλάει γαλλικά και ιταλικά. Ήταν υποψήφια για το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς 2008» του περιοδικού Life & Style.
Tο πρώτο τους μυθιστόρημα, Tο Mυστικό της Eρήμου, κυκλοφόρησε το 1996, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Από τις εκδόσεις μας κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία τους Το Μυστικό της Παλιάς Αυλής, Το Μαγικό Ταξίδι, Παραμύθι ο Έρωτας, Aπό την Aνατολή στη Δύση, Aπλά Σ’ Aγαπώ, Παλάτια του Bοσπόρου, Το Πετράδι της Ιωνίας, Άξενος Πόντος, Το Κύμα του Έρωτα, Το Σπίτι του Κάμπου, Το Λουλούδι της Λίμνης, Συναντηθήκαμε στο Τρένο (ανατύπωση και διασκευή από τα παλαιότερα βιβλία Στο Όνομα της Αγάπης, Ζήσε Μαζί μου, Το Κλειδί της Εδέμ) και Για Mια Ελπίδα (ανατύπωση και διασκευή από τα παλαιότερα βιβλία Το Χάραμα Mιας Ελπίδας και Η Γη της Ελπίδας), καθώς και τα βιβλία της Μαρίνας Η Βαθιά Πολυθρόνα (συλλογή παραμυθιών) και Επιστροφή στις Παλιές Αγάπες.

22 σχόλια:

  1. Ναι σίγουρα!!! Ο φθόνος είναι ένα σαράκι που κατατρώει πολλές φορές την ψυχή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..ο φθόνος καθορίζει τις ζωές των ανθρώπων, εφόσον το επιτρέψουμε να γίνει... Ευτυχώς όμως υπάρχει και η αγάπη που μας παίρνει απ το χέρι και μας οδηγεί όπου εκείνη θέλει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφεθείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις περισσότερες φορές παίζουν καθοριστικό ρόλο, είτε το ένα είτε το άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φθονος είναι αρρώστια και η αγάπη το φάρμακο!!! Ο φθόνος είναι ένα σαράκι που μας κατατρωει μερικες φορες..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυο ακραία συναισθήματα ... το ενα καθορίζει το άλλο .. απο αγάπη ζηλεύει κανεις αλλα αν ο φθόνος προέρχεται απο ανασφάλεια και μόνο οδηγεί στο κακό ... τότε ίσως η αγάπη να λυτρώσει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά κ επηρεάζουν την ζωή μας.... απλά η αγαπη ειναι κ ύπαρξη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αγάπη την επιρεάζει θετικά και ο φθόνος αρνητικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αγαπη ομορφαινει τη ζωη και ο φθονος την κατατρωει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τα δύο επηρεάζουν τη ζωή μας αλλά πιστεύω στις μέρες μας βιώνουμε πιο έντονα τον φθόνο και από άτομα που πιστεύαμε ότι μας αγαπούσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τα δύο επηρεάζουν τη ζωή μας..Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και η αγάπη αλλά και ο φθόνος καθορίζουν την ζωή μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και τα δύο επηρεάζουν την ζωή μας. Ωστόσο, νομίζω ότι η αγάπη κυριαρχεί και καθοδηγεί τον καθένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι και τα δύο!Η αγάπη επηρεάζει θετικά τη ζωή μας ενώ ο φθόνος αρνητικά! Όμως η αγάπη πάντα κυριαρχεί και νικά τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φυσικά και καθορίζουν τη ζωή μας. Ο φθόνος μπορεί να γίνει αφορμή πολλών κακών, γιατί τυφλώνει το νου του ανθρώπου. Η αγάπη μπορεί να σβήσει τον φθόνο και να οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια. Ευτυχώς αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εξαρταται απο το ποσο αφηνουμε να μας επηρρεασουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΆΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΨΥΧΗ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ.ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΆΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ.Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΨΥΧΗ Ο ΦΘΟΝΟΣ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ.ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα πάντα καθορίζουν τη ζωή σας... Ευχαριστούμε πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή