Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΨΗ για "ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ" της ΠΟΛΑ ΧΟΚΙΝΣ με την ματια της ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΔΗΜΟΓΛΟΥ

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ της ΠΟΛΑ ΧΟΚΙΝΣ
 
Η Ρέϊτσελ κάθε μέρα έχει το ίδιο δρομολόγιο. Συναντά τους ίδιους ανθρώπους, την ίδια ώρα. Ξέρει ποια ώρα που θα σταματήσει στον σηματοδότη. Έχει προσέξει κάποιο ζευγάρι που πιστεύει πως έχουν την τέλεια ζωή. Μάλιστα τους έχει δώσει και ονόματα. Τζες και Τζέισον. Μια μέρα όμως βλέπει κάτι που την σοκάρει και έτσι έχει την ευκαιρία να γίνει μέρος της ζωής τους. Πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι αυτή της η απόφαση; Θα πάρει απαντήσεις στα ερωτηματικά της; Πολύ δυνατό ψυχολογικό θρίλερ.


Λίγα λόγια για το βιβλίο
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ
Η Ρέιτσελ παίρνει το ίδιο τρένο κάθε πρωί. Ξέρει ότι θα σταματήσει στον ίδιο σηματοδότη, την ίδια ώρα, και θα αντικρίσει τα ίδια σπίτια δίπλα στις ράγες. Αρχίζει, μάλιστα, να νιώθει οικεία με το ζευγάρι που ζει σ’ ένα από αυτά. «Τζες» και «Τζέισον» τους αποκαλεί. Η ζωή τους, στα δικά της μάτια, είναι τέλεια. Μακάρι να μπορούσε και η Ρέιτσελ να είναι τόσο ευτυχισμένη.

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Και μια μέρα βλέπει κάτι που τη σοκάρει. Κρατάει μόλις μία στιγμή μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το τρένο, αλλά είναι αρκετό. Κι αυτό αλλάζει τα πάντα. Τώρα η Ρέιτσελ έχει την ευκαιρία να γίνει μέρος της ζωής που παρακολουθούσε από μακριά. Τώρα ήρθε η ώρα να το καταλάβουν κι εκείνοι: είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κορίτσι του τρένου…

Ένα καταιγιστικό ψυχολογικό θρίλερ, στα χνάρια των επιτυχιών Το κορίτσι που εξαφανίστηκε και Αμνησία.
Το βιβλίο ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ της Πόλα Χόκινς έχει σοκάρει εκατομμύρια αναγνώστες με την ανατρεπτική πλοκή του, ενώ παρέμεινε στη λίστα best seller των New York Times για 86 εβδομάδες, 29 από αυτές στην 1η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου