Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 21/02/2017 Ο αγαπημένος Ζησης Παπαιωαννου με αγάπη προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 2 αντίτυπα του βιβλίου "ΕΛΠΙΝΙΚΗ". !


ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 21/02/2017
Ο αγαπημένος Ζησης Παπαιωαννου
με αγάπη προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 2 αντίτυπα του βιβλίου 

"ΕΛΠΙΝΙΚΗ".

Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
                            3. ΣΧΟΛΙΟ κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας!


Περίληψη: 
Η μικρή εξερευνήτρια, σε μια επίσκεψή της,στο Μουσείο της Ακρόπολης διαπιστώνει με περισσή σκέψη πως η Καρυάτιδα που λείπει βρίσκεται στο εξωτερικό. Εκεί στη περίοπτη θέση της μικρής αλλά και των Καρυάτιδων εμφανίζεται ο δεύτερος ήρωάς μου ..Για να λύσει το μυστήριο της Ζωφόρου και των Καρυάτιδων. Τα δύο παιδιά έρχονται σε επικοινωνιακό-διαπληκτισμό με τον φροντιστή του Μουσείου... Μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ασκήσεις "Παίζοντας με τον Πολιτισμό"


Συγγραφέας
Είναι ηθοποιός διεθνούς φήμης,  πολυτάλαντος και πολυπράγμων και κατάγεται από την Καλαμπάκα… «Φιλόδοξος, εργατικός, μυστηριώδης και χιουμορίστας», όπως ο ίδιος δηλώνει, ο Ζήσης Παπαϊωάννου είναι ένας ταλαντούχος νέος ηθοποιός που έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία μέχρι σήμερα κι έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Ξεκίνησε από την Καλαμπάκα, από όπου κατάγεται με μία βαλίτσα γεμάτη όνειρα, και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να αγγίξει πολλά από αυτά. Η πρώτη του συγγραφική απόπειρα ακούει στο όνομα Ελπινίκη.

1 σχόλιο: