Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ" ΤΟΥ ΛΕΙΜΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ, με την ματιά της Despina Ntreki



"ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ" ΤΟΥ ΛΕΙΜΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ
Τι να πώ γι αυτό το βιβλίο. Είναι από τα πιο ζοφερά βιβλία που έχω διαβάσει. Αρκετές φορές σκέφτηκα να το αφήσω και να πιάσω ένα άρλεκιν για να αγαλιάσει η ψυχή μου. Αλλά και πάλι δεν ήθελα γιατί το άτιμο το βιβλίο είναι πολύ δυνατό. Σε πιάνει στην παγίδα του από το λαιμό, πνίγεσαι και δεν θες να το αφήσεις. Δεν έχει βρυκόλακες όπως νομίζεται, δεν έχει τέρατα, φαντάσματα. Το χειρότερο κτήνος σε αυτό το βιβλίο είναι ο άνθρωπος. Και μέσα σε όλα αυτά συγκινήθηκα κιόλας. Για τους λάτρεις του ψυχολογικού τρόμου είναι αριστούργημα.
Υ.Γ.Ο συγγραφέας δίνει ρεσιτάλ γραφής και περιγραφής τρομακτικών σκηνών. Όσοι θέλετε να ασχοληθείτε με αυτό το είδος βιβλίου τότε πάτρε το και διαβάστε το για να πάρετε μαθήματα.
"Σε ένα απομονωμένο δωμάτιο κάποιου εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου, ο Λάρι Ντάνμπαρ ανακαλύπτει ένα φρικιαστικό πτώμα. Είναι γυμνό. Είναι γυναικείο. Και έχει ένα ξύλινο παλούκι καρφωμένο στην καρδιά.
Ήταν μια νεαρή, αθώα μαθήτρια Λυκείου, που θυσιάστηκε στο βωμό της εμμονής ενός παράφρονα, ορκισμένου να απαλλάξει τη Γη από το πιο αρχαίο, το πιο αδίστακτο κακό: την κατάρα του βρικόλακα.
Ένας κόσμος γεμάτος τρόμο γεννήθηκε τη μέρα που το παλούκι καρφώθηκε στην καρδιά της.
Και τώρα, ο Λάρι Ντάνμπαρ θέλει να το τραβήξει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου