Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 05/05/2017 Ο εκδοτικός οίκος Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 2 αντίτυπα του βιβλίου "Μια βραδιά και έναν καιρό" της Γαρυφαλλιά Τεπελένη .

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 05/05/2017
Ο εκδοτικός οίκος Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή  
με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 2 αντίτυπα του βιβλίου 
"Μια βραδιά και έναν καιρό
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE στη σελίδα Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή 
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ στην ερώτηση κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας:
ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΈΝΑ ΠΑΡΑΜΎΘΙ?

Το τελευταίο λεπτό της μεγαλύτερης και πιο έντονης στιγμής της ζωής σου! Εκείνο που γεννήθηκες και πέθανες… Που ήρθες και έφυγες… Που χαμογέλασες και έκλαψες, που πέταξες, αλλά γκρεμίστηκες! Αέρας που έκλεψε την τελευταία ανάσα σου. Το άρωμα που ξεχειλίζεις, αλλά που ο ίδιος δεν θα φτάσεις ποτέ να μυρίσεις. Η κατάρα να κουβαλάς αιώνια την ευχή σου! Και έπειτα, ο κόσμος μου με γύρισε πίσω στο μαυρόασπρο φόντο του. Όλα τα σύννεφα του ουρανού μου, γκρίζα και βαριά, έφτιαξαν ξανά μια σκιά για να κατατρέχω. Εκείνη η καλοκαιρινή θάλασσά μας βυθιζόταν μέσα στο ρόδινο μονοπάτι του δειλινού της και το παραμύθι μου είχε τελειώσει, πριν φτάσω στο «και έζησαν αυτοί καλά…

Η Γαρυφαλλιά Τεπελένη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 1978 όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα… Από παιδί με ένα πινέλο στο χέρι ζωγράφιζε τον κόσμο που φανταζόταν και έμπαινε μέσα του να τον τρέξει. Σήμερα σαν ζωγράφος άφησε για λίγο στην άκρη τα χρώματα και έπιασε την πένα. Επειδή τώρα πια αυτό που λείπει είναι το παραμύθι… Το “Μια βραδιά και έναν καιρό” είναι το πρώτο της βιβλίο. Και ένα βιβλίο μπορεί να μην αλλάζει τον κόσμο αλλά σίγουρα τον μεταμορφώνει.

22 σχόλια:

  1. Ολη μας η ζωη ειναι ενα παραμυθι, με πριγκιπες και πριγκιπισσες, δρακους και τερατα, ξωτικα και νεραιδες, ερωτα, περιπετεια, χαρα και λυπη, οσο για το τελος.....αγνωστο γιατι ο....συγγραφεας εχει για το καθε παραμυθι και ενα διαφορετικο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παραμύθι φέρνει στο μυαλό μας συνήθως κάτι όμορφο από τα χρόνια της αθωότητας μας. Η ζωή ίσως για κάποιους ελάχιστους να μοιάζει παραμυθένια, αλλά για τον περισσότερο κόσμο περισσότερο σε ταινία μυστηρίου μοιάζει που δε μπορείς να προβλέψεις τη συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε ζωή είναι ένα παραμύθι με συγγραφέα τον κάθε ένα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστειτε ποσο ασχημη θα μας φαινοταν η ζωη, αν ο καθενας μας δεν διεθεται φαντασία... Ειναι τοσο σκληρη η πραγματικοτητα, που πλεκοντας την ζωη με λιγο απο το νημα των παραμυθιων, φανταζει πιο αποδεχτη...Ειναι μια εσωτερικη αναγκη επιβίωσης σχεδον.. Ειδικα οταν βιωνεις δυσκολες καταστασεις& για να παρηγορηθεις, ελπιζεις για ενα ξημερωμα πιο φωτεινο, που ισως και ποτε να μην ερθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ζωή έχει έτσι και αλλιώς στοιχεία παραμυθιου και μάλιστα συναραρπαστκού γιατί δεν είναι πάντα και αναμενόμενο το τέλος όμως σίγουρα αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τυχαία γεγονότα αλλά και από εμάς και τις επιλογές μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΖΩΗ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΜΥΘΙΥ. ΖΗΣΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι γιατί σε αντίθεση με τα παραμύθια η ζωή δεν έχει πάντα αίσιο τέλος :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλη η ζωή μας είναι ένα παραμύθι καλό ή κακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ζωή είναι από μόνη της ένα παραμύθι με άλλοτε δύσβατα κι άλλοτε αναπάντεχα μονοπάτια. Το παραμύθι της ζωής γράφεται από την αρχή μέχρι το τέλος κι ακόμα παραπέρα κι ο ήρωας πάντα αγωνιά για την εξέλιξη του παραμυθιού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι,είναι στο χέρι μας να φτιάξουμε την ζωή μας και στο βλέπουμε τα πράγματα. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλη η ζωή μας είναι ένα παραμύθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ζωή θα μπορούσε να μοιάζει με παραμύθι, γιατί υπάρχουν όλοι οι ήρωες, και οι καλοί και οι κακοί! Ο καθένας γράφει τη δική του ιστορία μέσα από τις επιλογές του! Το γεγονός ότι είμαστε θνητοί, δεν είναι απαραίτητα κακό, αν έχομε ζήσει τη ζωή όπως τη θέλουμε! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ συχνά μοιάζει και ελπίζουμε σε αυτό για να έχει και ωραία κατάληξη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΖΩΗ Θ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάποιες φορές η ζωή μοιάζει με παραμύθι... Άλλοτε καλό και άλλοτε άσχημο.... Σας ευχαριστούμε πολύ για τον διαγωνισμό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι γιατί στο παραμύθι μπορούμε να βάλουμε ένα αίσιο τέλος, ενώ στην πραγματική ζωή, δυστυχώς δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα. Επίσης, η ζωή είναι πιο σκληρή και πιο ρεαλιστική από ένα παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πιστεύω ότι η ζωή του κάθε ανθρώπου μοιάζει με παραμύθι,αλλά δεν είναι παραμυθένια για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Pistevo pos ne jati ego perasa pola alla telika katafera afto pou ithela pjo poli sti zoimou kamia fora to paramithi vjeni alithino ftani na to pistepsis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε ζωή είναι ένα παραμύθι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η προσωπική πορεία του καθενός είναι το δικό του όνειρο που καμιά φορά μοιάζει και με παραμύθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή