Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ε ψιτ...Κοριτσάκι!!!

Ε ψιτ...Κοριτσάκι!!!
Εσένα το λέω...Που θέλεις να αγαπηθείς!!! 
Ξέρεις τι ζητάς?? 
Ξέρεις τι είναι αυτό η το έχεις διαβάσει σε κανένα ρομάντζο και σε τράβηξε? 
Άκουσε με καλά... 
Αν εσύ ζητάς αγάπη εγώ θέλω ανταπόκριση... 
Αυτό λέγεται αμοιβαίο... 
Και το αμοιβαίο δεν κρατάει σημειώσεις... 
Το αμοιβαίο απαιτεί ισότητα!! 
Έχουμε ακριβώς τα ίδια κοινά χαρακτηριστικά εκτός από κάποιες..."περιοχές" που μας κάνει να ξεχωρίζουμε στο αντρικό από το θηλυκό!!! 
Πέρα από αυτές λοιπόν τις διαφορές όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε ίδια!!! 
Όταν θα απαιτείς λοιπόν από ένα άντρα αγάπη να είσαι έτοιμη να την προσφέρεις αντρίκια κι όπως επιβάλλεται αναλογικά από αυτό το ευαίσθητο κατά τον κόσμο φύλο που κουβαλάς σαν άνθρωπος!!! Ένας άντρας...
Ένας αληθινός άντρας όσο σεβασμό και προσοχή κι ανάλογη ανταπόκριση δείχνει σε μία γυναίκα να ξέρεις ότι αυτό αντιστρόφως ανάλογα μπορεί να τον σκοτώσει!!! 
Για τέτοια ύπουλη δύναμη μιλάμε!!! 
Τη λατρέψαμε τη γυναίκα....Την αγαπήσαμε... Την κάναμε βασίλισσα και τις περισσότερες φορές κοντέψαμε να κοιμόμαστε έξω από το ίδιο μας το παλάτι που απλόχερα της δώσαμε!!! 
Να ξέρεις κοριτσάκι πως ακόμα κι αυτή η αντρική βαρβατίλα που κουβαλάμε πάνω μας έχει ανάγκη από μία αληθινή αγάπη όσο κι αν δε λογαριάσαμε τίποτα στη ζωή μας και φαινόμαστε στα μάτια σας σκληροί!!! 
Άλλο είμαι σκληρός όμως....Κι άλλο στο δείχνω!!! 
Κι αυτό να το σεβαστείς... 
Μάθαμε να ξεχωρίζουμε πότε και που επιβάλλεται το άγριο και το σκληρό... 
Μάθαμε να μπορούμε να μην ισοπεδώνουμε μία κατάσταση... Όπως και... Ξέρουμε καλά πως η μυϊκή δύναμη είναι κάτι καθαρά θέμα προσωπικό και δεν αρμόζει πάνω στα πρωτότυπα μας για να φανούμε δυνατοί μπροστά σε μία γυναίκα!!! 
Να μάθεις ακόμα ότι η αγάπη απαιτεί οργασμό σε κάθε εγκεφαλικό κύτταρο που υπάρχει στον οργανισμό σου και κατά σειρά έχει τις ανάλογες συνέπειες στην ανταπόκριση που πρέπει να δείξεις σε πράξεις απέναντι μου!!! 
Δεν το κατάλαβες ε?? 
Δεν πειράζει...Μην το ξαναδιαβάζεις...Δεν πειράζει!!! 
Θα στο κάνω φραγκοδιφραγκα το χιλιάρικο με λίγα λόγια και καλά!!! 
"Αγάπη σημαίνει θυσία του εγώ'!!! Να είσαι έτοιμη να θυσιάσεις τον εαυτό σου για μένα...Χωρίς να στο ζητήσω... Να είσαι ικανή να δοθείς στο απόλυτο....Χωρίς να στο ζητήσω... Να είσαι ικανή να πεθάνεις για πάρτη μου...Και πίστεψε με.... Δεν θα αφήσω να πάθεις κακό!!! 
Τι να κάνουμε.... 
Και η αγάπη θέλει ικανότητες... Και δεν την έχουν όλες!!! 
Εσύ τις έχεις?

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Νεκτάριος Ανυφαντάκης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου