Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ" του ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ με την ματιά της Kασιανή Κοσμίδου

Στην Αμερικη ο Αλεξανδρος γνωρισε το διωγμο στα δεκαοκτω του οταν ενα παγωμενο βραδυ του Νοεμβρη βρεθηκε στο δρομο.Μετα απο βαναυσες δυσκολιες θα καταφερνε οχι μονο να βγει αλωβητος,αλλα και να πετυχει.
Μια μοιραια γνωριμια τον εσπρωξε στον κοσμο της μουσικης.Εκει θα τον περιμεναν απιστευτες διαδρομες που θα του αποδεικνυαν οτι ηταν ενας ευλογημενος ανθρωπος,που στις πιο αντιξοες στιγμες του,μπορουσε να βρισκει απο μηχανης θεους που θα του συμπαραστεκονταν,αναπληρωνοντας το κενο ενος ανυπαρκτου πατερα.
Μετα απο χρονια,πριν τα 30 του,κι ενα χρονο μετα απο τον ξαφνικο θανατο του πατερα του,θα ανακαλυπτε και τη φριχτη,πικρη αληθεια πισω απο το επιθετο του....
Ο Γαβριηλ Αλεξανδρου στο βιογραφικο μυθιστορημα "Χωρις αεροσακο" ταξιδευει τους αναγνωστες με ασφαλιστικες δικλειδες,πολυτιμες εμπειριες,ερωτα,ακραια συναισθηματα,μεθυστικες μυρωδιες,ανεξιτηλα σημαδια,που κανουν τη ζωη το συναρπαστικοτερο ταξιδι.....
Ενα υπεροχο βιβλιο,με συγκινησε πολυ.Η γραφη του κ.Αλεξανδρου δεν κουραζει,υπαρχει μια ευγενεια.Συναρπαστικο βιβλιο,ταξιδιαρικο,σκηνες ζωντανες.Καταθετει κομματια απο την ψυχη του.Χρησιμοποιει τεχνικες αφηγησης που σε κρατουν σε εγρηγορση μεχρι το συναρπαστικο φιναλε.
Σε ταξιδευει μεσα απο τις περιγραφες σε αλλες εποχες,αλλα μερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου