Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 20/06/2017 Η αγαπημένη συγγραφέας Magda Panoria προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου "ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ'' στα μελη της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:



ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 20/06/2017
Η αγαπημένη συγγραφέας Magda Panoria
προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου
  "ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ''
  στα μελη της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
Συγγραφέας: Bandi  
                        Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE στη ΚΛΗΡΩΣΗ μας και 
ΣΧΟΛΙΟ κάτω απο την ανάρτηση του διαγωνισμού μας.
             3. Κοινοποίηση στη σελίδα σας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ συνδεσμο ΕΔΩ:
 



"Αν ο έρωτας φέρνει τόση θλίψη, εγώ δεν θα ερωτευτώ ποτέ", είπε στη γιαγιά της μετά την αναχώρηση της φιλοξενούμενής τους.
"Αχ,κοριτσάκι μου! Ο έρωτας έρχεται χωρίς να ρωτήσει. Σαν απρόσκλητος επισκέπτης τρυπώνει στην καρδιά και την καρφωνει με το βέλος του. Τοτε, αν κάποιος είναι τυχερός ζει σε κόσμους παραδεισένιους.Λάμπουν τα μάτια του και μόνο στη θυμηση του αγαπημένου προσώπου. Αν όχι, όπως η Σοφία, πέφτει στην κόλαση. Σβήνει το χαμόγελο από τα χείλη και όλα μοιάζουν μαύρα γύρω του".ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ!

 Ήταν μέσα Νοέμβρη και η θερμοκρασία στο χωριό είχε πέσει αισθητά. Το Μπελλες ντυμένο με τα χρώματα του φθινοπώρου, προτοιμαζόταν να δεχτεί τον βαρύ χειμώνα που θα ακολουθούσε.Τα πλατανια είχαν ήδη ρίξει τα φύλλα τους στη γη, στολίζοντάς τη με ένα τεράστιο χαλί, λες και ήθελαν να ντύσουν το έδαφος ζεστά, για να το προφυλάξουν από το κρύο. Ο καπνός που έβγαινε από τις καμινάδες, την ίδια στιγμή που ο ήλιος ολοκληρωνε το καθημερινό του ταξίδι στον ουρανό, έδινε μια μυστηριώδη πνοή σε όλο το τοπίο, κάνοντας το να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής,φτιαγμένο από το χέρι κάποιου έμπειρου ζωγράφου. Η Αγγελα αφού φωτογραφισε με τα μάτια, κάθε σπιθαμη της εικόνας που είχε μπροστά της,πήρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησε την αφήγηση μιας ιστορίας, της δικής της ιστορίας, της δικής της ζωής...ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ!!!

19 σχόλια:

  1. Υπέροχο δώρο ❤ευχαριστούμε πολύ ❤❤📚📚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο δώρο ❤ευχαριστούμε πολύ ❤❤📚📚

    ΑπάντησηΔιαγραφή