Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 25/06/2017 Ο εκδοτικός οίκος Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου "ΩΣ ΤΗ ΜΕΣΗ Τ΄ΟΥΡΑΝΟΥ" του Θανάση Στραβοσκούφη .



 
ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 25/06/2017
Ο εκδοτικός οίκος Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή  
με αγάπη και σεβασμό προς τα μέλη της ομάδας μας, προσφέρει 1 αντίτυπο του βιβλίου 
"ΩΣ ΤΗ ΜΕΣΗ Τ΄ΟΥΡΑΝΟΥ
  του Θανάση Στραβοσκούφη
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε τα βήματα:
1. Μπείτε στην ομάδα μας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
2. LIKE στη σελίδα Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή 
  3. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!

O μακρύς και βροχερός δρόμος, ξετυλίγει το χρόνο που πέρασε φέρνοντας το παρελθόν μέσα στο λεωφορείο. Όλα είναι εδώ! Ο Πέτρος, η Άννα, η Αθήνα, το Ναύπλιο, τα Γιάννενα. Η παγωμένη συστάδα των άγραφων κανόνων που περιχαράκωσε την απόσταση των δύο νέων με τον κόσμο γύρω τους. Η αστείρευτη συνύπαρξή τους με την ηθική υποχρέωση. Οι όψιμες ευθύνες απέναντι σ’ έναν δυσνόητο ρόλο. Η πρωτεύουσα, η επαρχία, η οικογένεια, ο αψεγάδιαστος ενθουσιασμός, ο έρωτας, η φιλία, ο ύμνος της νιότης. Όλα ταξιδεύουν τις ψυχές τους μέχρι τη μέση ενός ουρανού, που το τέλος του θα φανεί όταν η χαμένη αγκαλιά γίνει ξανά συντροφιά ».
Το αφηγηματικό ταξίδι ενός φοιτητικού έρωτα στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα. Εκεί όπου οι ομορφιές της νεότητας θυμίζουν, ακόμη και σήμερα, ότι η αφοσίωση είναι το αντίθετο της απαισιοδοξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου