Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ στις 26/06 για ενα αντίτυπο του συγκλονιστικού μυθιστορήματος "Τα γράμματα που δεν περίμενε κανείς" της Άνχελες Ντονιάτε απο τις εκδόσεις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ.

ΚΛΗΡΩΣΗ στις 26/06/2017 για ενα αντίτυπο 
του συγκλονιστικού μυθιστορήματος 
"Τα γράμματα που δεν περίμενε κανείς" της Άνχελες Ντονιάτε 
απο τις εκδόσεις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ.
1. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ στην ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.
 2. Κάντε LIKE στη σελίδα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ.
3. Σχόλιο στην ανάρτηση και Κοινοποίηση του διαγωνισμού μας!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!



Ένας ύμνος στην αγάπη, στα όνειρα και στη ζωή
Το μικρό χωριό Πορβενίρ αναστατώνεται από μια δυσάρεστη είδηση: εξαιτίας της έλλειψης αλληλογραφίας, το ταχυδρομείο του θα κλείσει και η Σάρα η ταχυδρόμος, γέννημα θρέμμα του χωριού και μητέρα τριών παιδιών, θα μετατεθεί. Όμως η ηλικιωμένη φίλη της, η Ρόσα, έχει μια ιδέα: να αυξήσει την αλληλογραφία ξεκινώντας μια αλυσίδα ανώνυμων επιστολών. Έτσι, γράφει η ίδια το πρώτο γράμμα –και μέσα από την ανωνυμία, βρίσκει την ευκαιρία να εξομολογηθεί ένα μυστικό που τη βαραίνει εξήντα χρόνια…
Σύντομα, η αλληλογραφία φουντώνει. Τα γράμματα που δεν περίμενε κανείς φέρνουν στο φως φαντάσματα του παρελθόντος, μύχιες επιθυμίες, όνειρα και πόθους. Και η ζωή όσων πάρουν μέρος σ’ αυτό το γαϊτανάκι δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…
Ένα απίστευτα αναζωογονητικό μυθιστόρημα για όσα μας ενώνουν –τη φιλία, την αλληλεγγύη και την παντοτινή ανάγκη να επικοινωνούμε– που έγινε best seller στην Ισπανία και την Ιταλία.

Η Άνχελες Ντονιάτε σπούδασε δημοσιογραφία και συνδυάζει τη δουλειά της σε εφημερίδες και περιοδικά με την κοινωνική προσφορά. Έχει γράψει τέσσερα βιβλία σε συνεργασία με άλλους συγγραφείς, μεταξύ των οποίων το μυθιστόρημα La sonrisa de un perro με τη Maribel Vila. Η Άνχελες φυλάει ακόμη τις χριστουγεννιάτικες κάρτες που αντάλλασσε με τις συμμαθήτριές της, ερωτικές επιστολές των οποίων ο αποστολέας έχει σβηστεί, αλλά και γράμματα από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Κάποιες από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της έχουν σημαδευτεί από επιστολές, όπως η ασθένεια του πατέρα της ή τα φοιτητικά της χρόνια μακριά από το σπίτι. Ετούτη η ιστορία γεννήθηκε απ’ αυτή ακριβώς την αγάπη της για τον γραπτό λόγο –και από την πεποίθησή της πως μπορεί να φέρει την ευτυχία.

10 σχόλια:

  1. ευχαριστούμε για την ευκαιρία! Καλή τύχη σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή