Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΨΗ της ομάδας ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ για το βιβλίο "ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ" της CHEVY STEVENS, εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ





Η c. Stevens έρχεται για άλλη μια φορά με ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ που θα κάνει πολλούς αναγνώστες να ανατριχιάσουν, να σοκαριστούν αλλά και η αδρεναλίνη τους να φτάσει στα ύψη. Τρεις κοπέλες που είναι στην εφηβεία ζουν μαζί με τον βίαιο και μέθυσο πατέρα τους. καθημερινά η ζωή τους είναι μια κόλαση καθώς τις κακοποιεί σωματικά και ψυχολογικά. Ένα βράδυ μετά από έναν άσχημο καβγά, τα κορίτσια φεύγουν από το σπίτι τους με την ελπίδα ενός απατηλού παραδείσου, η περιπέτεια τους ξεκινάει από την ώρα της φυγής τους και αυτό θα τις σημαδέψει ανεξίτηλα. τα χρόνια περνάνε και οι κοπέλες δεν μπορούν να σβήσουν από την μνήμη τους τα όσα έζησαν τότε μιας και το παρελθόν θα της αναγκάσει να γυρίσουν πίσω στα όσα έζησαν. τι είναι αυτό που τις ανάγκασε να ψάξουν στο παρελθόν; τι συμβαίνει στην μια αδελφή που εξαφανίζεται εντελώς απρόσμενα; θα καταφέρουν να την εντοπίσουν; το βιβλίο είναι γραμμένο σε πρώτο πρόσωπο και αυτό είναι το μαγικό ραβδί για να κάνει τον αναγνώστη να ανατριχιάσει και να δεθεί το στομάχι του κόμπος πολλές φορές.



 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
 
 Η Chevy Stevens επιστρέφει με το πιο δυνατό και συγκινητικό της βιβλίο — μια ιστορία επιβίωσης και εκδίκησης.
Η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη για τις τρεις αδερφές Κάμπελ. Η Τζες, η Κόρτνεϊ και η Ντάνι ζουν σε ένα απομονωμένο ράντσο στον δυτικό Καναδά, όπου δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να αποφύγουν τις γροθιές του πατέρα τους. Μια νύχτα τα πράγματα ξεφεύγουν έπειτα από έναν καβγά? έτσι οι αδερφές είναι αναγκασμένες να το σκάσουν, για να καταλήξουν όμως σε έναν ακόμα χειρότερο εφιάλτη, όταν το φορτηγάκι τους ακινητοποιείται λόγω βλάβης σε μια μικρή πόλη. Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση με τα λάθος πρόσωπα εμπλέκονται σε μια τρομακτική, απελπιστική κατάσταση.
Δεκαοχτώ χρόνια αργότερα προσπαθούν ακόμα να ξεχάσουν όσα είχαν συμβεί εκείνο το καλοκαίρι, όταν χάνονται τα ίχνη της μιας αδερφής? έτσι, θέλοντας και μη, οι δύο αδερφές επιστρέφουν στα παλιά γνώριμα μέρη και, αναπόφευκτα, αναμοχλεύουν το παρελθόν τους.
Αυτή τη φορά δεν υπάρχει οδός διαφυγής.
Το Πουθενά να κρυφτείς είναι ένα αστυνομικό θρίλερ αλλά ταυτόχρονα και μια βαθιά εξερεύνηση των αδελφικών δεσμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου