Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΗΡΩΣΗ 13/09/2017 Οι εκδόσεις Mamaya Books σε συνεργασία με την ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ προσφερουν ενα αντίτυπο της επιλογής σας, απο τους τρείς τίτλους βιβλίων που σας παραθέτω:1) "Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ" 2) "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ" 3) "ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ".

ΚΛΗΡΩΣΗ 13/09/2017
Οι εκδόσεις Mamaya Books
σε συνεργασία με την ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
προσφερουν ενα αντίτυπο της επιλογής σας, απο τους τρείς τίτλους βιβλίων που σας παραθέτω:
1) "Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ"
2) "ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ" 
 3) "ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ".
Για συμμετοχή στην κλήρωση ακολουθήστε όλα τα βήμματα:
1. LIKE και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ του διαγωνισμού μας!
2. Αναφέρετε ποίο απο τα τρία βιβλία απο τις εκδόσεις Mamaya Books
θα θέλατε να κερδίσετε. 

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

 Η ΠΟΛΥΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΕΣ
Ο Τσάρλι Χάουαρντ δε γράφει απλώς βιβλία για έναν επαγγελματία κλέφτη, αλλά κάνει κι ο ίδιος αυτή τη δουλειά.
Ο Τσάρλι βρίσκεται στο Άμστερνταμ γράφοντας το τελευταίο του μυθιστόρημα, όταν τον προσεγγίζει ένας μυστηριώδης Αμερικανός και του ζητάει να κλέψει για λογαριασμό του δύο αγαλματίδια-πιθηκάκια, τα οποία φαινομενικά δεν έχουν καμία αξία. Αρχικά ο Τσάρλι αρνείται, αλλά μετά αλλάζει γνώμη. Όμως η απαγωγή του και η δολοφονία του Αμερικανού θα κάνουν τον Τσάρλι να συνειδητοποιήσει πόσο άσχημα έχει μπλέξει.
Η αστυνομία πιστεύει πως αυτός σκότωσε τον Αμερικανό και κάποιοι άλλοι πως μόνο αυτός ξέρει πού βρίσκεται ένα τρίτο πιθηκάκι. Για τον Τσάρλι όμως τρία πράγματα έχουν σημασία. Πρώτον, θα μπορέσει να καθαρίσει το όνομά του; Δεύτερον, θα μπορέσει να ξεφύγει έχοντας κάνει την μπάζα της ζωής του; Και τρίτον, θα μπορέσει να βρει λύση σε ένα πρόβλημα που έχει παρουσιάσει η πλοκή στο τελευταίο του μυθιστόρημα; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
«Όπως ο Ρίπλεϊ της Πατρίτσια Χάισμιθ, έτσι κι ο Τσάρλι Χάουαρντ είναι ένας ήρωας που σίγουρα θέλεις να τον ξανασυναντήσεις» (Allan Guthrie)
 
 ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
 Επιστρέφοντας µια µέρα από το σχολείο, ο επτάχρονος Μικέλε βλέπει τη µητέρα του µε µια βαλίτσα µπροστά της και το κόκκινο, µυστικό ηµερολόγιό του στα χέρια της. Ετοιµάζεται να φύγει και ζητάει από τον γιο της να κρατήσει το ηµερόλογιο, µε την υπόσχεση να του το επιστρέψει. Έχουν περάσει είκοσι τρία χρόνια από τότε, και ο Μικέλε ζει ακόµη στον σιδηροδροµικό σταθµό όπου δουλεύει, µε µοναδική συντροφιά τα απολεσθέντα αντικείµενα που βρίσκει καθηµερινά στο τρένο. Στα µάτια του κατοικεί η απόλυτη θλίψη για τη µητέρα του που δεν επέστρεψε ποτέ. Η απώλεια τον έχει σηµαδέψει και έχει χάσει την εµπιστοσύνη του στους ανθρώπους. Ωστόσο τα αντικείµενα που τον περιβάλλουν δεν πρόκειται ποτέ να τον προδώσουν, να τον εγκαταλείψουν. Είναι τα µόνα στα οποία έχει πίστη. Ώσπου µια µέρα θα εισβάλει στη ζωή του το κόκκινο. Το κόκκινο ηµερολόγιό του θα βρεθεί ανάµεσα στα καθίσµατα του τρένου. Το κόκκινο της ζωής και του έρωτα θα εµφανιστεί στο πρόσωπο της Έλενας. Μιας κοπέλας πραγµατικά ξεχωριστής, ακτινοβόλας, ενθουσιώδους και απρόβλεπτης, που θα τον παρασύρει να ανακτήσει τον χαµένο χρόνο και θα γίνει το βάλσαµο στην πληγωµένη του καρδιά. Μαζί θα αναζητήσουν αλήθειες, θα βάλουν χρώµα στις µέρες τους και ο Μικέλε θα µάθει ξανά τι σηµαίνει να αγαπάς.

 Αγάπη χωρίς σύνορα 
 Παίρνοντας την πελώρια απόφαση να αλλάξει πέρα για πέρα τη ζωή της, η Αννα θα κάνει ένα βήµα που δεν το περίµενε ούτε ο απόµακρος σύζυγός της, µε τον οποίο δεν τη συνδέουν πια πολλά, ούτε η κόρη της, που πλέον σπουδάζει στο εξωτερικό, ούτε ο περίγυρός της - ένα βήµα που εξέπληξε ακόµη και την ίδια. Θα αφήσει τις ανέσεις του πλούσιου σπιτιού της, για να δουλέψει εθελοντικά σε έναν καταυλισµό προσφύγων, σαν γιατρός. Η Άννα είχε εγκαταλείψει την επιστήµη της για µία εικοσαετία σχεδόν, οπότε θα πρέπει να αρχίσει από το µηδέν και να ανακαλύψει από την αρχή τον εαυτό της. Και όλα αυτά µέσα σε συνθήκες άσχηµες, σχεδόν πρωτόγονες - και επικίνδυνες. Όµως, στο ίδιο καµπ θα συναντήσει, µετά από µια ολόκληρη ζωή, και τον παλιό, µεγάλο της έρωτα: τον ατίθασο, δοσµένο στο ασίγαστο πάθος του, Έκτορα. Την ίδια στιγµή, ένα φρικτό γεγονός, η απαγωγή κάποιων παιδιών, θα ταράξει την καθηµερινότητά της, και όλο τον καταυλισµό. Ένα µυθιστόρηµα βασισµένο σε πραγµατικά γεγονότα και αληθινούς ανθρώπους, για τον έρωτα, την προσφορά και τις δεύτερες ευκαιρίες.

16 σχόλια:

  1. Πόσο τέλειοοοοοοοοοο δώρo✦✦✦✦✦
    Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε 💚💜❤Μακάρι να σταθώ τυχερή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ. καλη επιτυχια σε ολους fb γεωργια γεωργια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ Ευχαριστουμε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε πολύ!!! Το παράξενο ταξίδι ενός απολεσθέντος αντικειμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλειο!!! Ευχαριστούμε!
    "Το παράξενο ταξίδι ενός απολεσθέντος αντικειμένου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε πολύ. Θα επιλέξω το "Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ". Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα να διαβάσω το βιβλίο "ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ".
    Σας ευχαριστούμε!!!
    Σαββας-Ευη Λαγουδακις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. " Το παράξενο ταξίδι ενος απολεσθεντος αντικειμενου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευχαριστούμε!!!Αγάπη χωρίς σύνορα !Σοφία Γ. Ράπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστουμε παρα πολυ! Μου αρεσουν και τα τρια, αλλα επιλεγω το ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΟΣ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ. Ελισσάβετ Πιτσινή στο facebook. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή