Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LIVE ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΡΙΤΗ 2/1 στις 11:00!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ LIVE ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ https://www.youtube.com/channel/UCd3NyaRNnoXZbuVEhsV3QNQ
ΤΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ Μάριος Καρακατσάνης Έσπερος ΣΥΓΓΡΑΦΕΣ 8 ΒΙΒΛΙΩΝ (Αμυ - Συμφωνια - Ξυπνημα - Εφιαλτες του μυαλου 1 & 2 - Για παντα - Η συμφωνια των 5 Η κούκλα). ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΑΜΥ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΛΙΒΑΝΗΣ! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΛΟΙΠΟΝ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙς 11:00 (το πρωι), μαζι μας ο Μαριος Καρακατσανης! Σας περιμενουμε!

 Βιογραφικό:

Ο Μάριος Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1978 στον Πειραιά. Ανήσυχος από μικρό παιδί, τον έλκυε ανέκαθεν το παράξενο, το ανεξήγητο και το μεταφυσικό στοιχείο. Από νεαρή ηλικία του άρεσε να βλέπει ταινίες τρόμου, να ασχολείται με την ταχυδακτυλουργία και να γράφει ποιήματα. Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε το πρώτο του έργο: μια ποιητική συλλογή όπου περιέγραφε -με το δικό του πάντα προσωπικό στυλ- τις σκέψεις, τις ανησυχίες, την αγωνία του, αλλά και τις προσωπικές του εμπειρίες, ευχάριστες και δυσάρεστες. Μεγαλώνοντας, συνέχισε να γράφει ασταμάτητα, καταφέρνοντας να περιορίσει σημαντικά την δυσλεξία του αλλά και να την εκμεταλλευτεί, μεταφέρνοντας όλες τις εικόνες που είχε στο μυαλό του σε γραπτό λόγο, όσο δύσκολο κι αν ήταν.
Συνολικά έχει εκδώσει 8 βιβλία. Την «Συμφωνία», το «Ξύπνημα», την ποιητική συλλογή η «Συμφωνία των 5», «Για πάντα» και την «Άμυ» από τον εκδοτικό οίκο Όστρια, τους «Εφιάλτες του μυαλού Ι» και τους «Εφιάλτες του μυαλού ΙΙ» από τον κυπριακό εκδοτικό οίκο Ανώνυμο και τέλος την «Κούκλα/Ο φύλακας άγγελος μου» από τον εκδοτικό οίκο Εντύποις.
Τον Ιούλιο 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα του εκδοτική στέγη (Λιβάνης), όπου θα επανεκδοθεί το «Άμυ» (βελτιωμένη έκδοση) και το νέο του πόνημα με τίτλο «Το σπίτι του Κάιν».
Στο πανελλήνιο διαγωνισμό "Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού "Larry Niven"" διακρίθηκε με την τρίτη (3η) θέση για συγγραφή νουβέλας.
Στον επίσης πανελλήνιο διαγωνισμό "Ασημένια σελίδα 2015", έλαβε την πρώτη θέση με έπαινο στην κατηγορία διήγημα.
Στο πρώτο συμπόσιο τέχνης της Unesco στην Ελλάδα με τίτλο Made by Artist 4, που περιλάμβανε τη βράβευση τεσσάρων αντιπροσώπων των τεχνών της ζωγραφικής, της γλυπτικής, της φωτογραφίας και της λογοτεχνίας, βραβεύτηκε ως εκπρόσωπος της λογοτεχνίας (2017).
Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ).


ΑΜΥ 

Δύο αδελφές τόσο ίδιες όσο οι δύο πόλοι της γης... Η μία καλοκάγαθη και μόνιμο θύμα, η άλλη σκοτεινή προσωπικότητα μα με προστατευτικά ένστικτα. Η Μελίνα αδύναμη κι υποχωρητική. Η Άμυ δικαστής και τιμωρός σε έναν δικό της κόσμο, στον οποίο ο Θεός έδειχνε πάντα το πιο σκληρό του πρόσωπο.
Τι διαχωρίζει την τρέλα από τη λογική; Τον Θεό από τον Διάβολο; Το καλό από το κακό; Τα ερωτήματα αυτά σταμάτησαν να απασχολούν την Άμυ, όταν ένιωσε ότι βαθιά μέσα στην ψυχή της υπήρχε χώρος για όλα. Και όταν πια η σιωπή σπάει και το μυστικό αποκαλύπτεται, τότε η θυσία είναι μονόδρομος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου