Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Κοπη Πιτας 2018 για τις ομάδες ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΡΓΑ & ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!


Για αλλη μια χρονιά, στο χώρο του NOVANTATRE στη Νεα Σμύρνη, στις 19/01/2018, βιβλιόφιλοι και συγγραφείς, Υπεύθυνοι Δημοσίων Σχέσεων εκδοτικών οίκων, μαζι με τις διαχειριστριες των ομάδων ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΡΓΑ & ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, Γεωργία Ρετετάκου και Ευα Νάτση, απέδειξαν έμπρακτα για αλλη μια φορά πως "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!"


Η αίθουσα του NOVANTATRE μας φιλοξένησε και φετος στην κοπη της πίτας μας. Αυτη την χρονιά ειχαμε την τιμη να οργανωσουμε την εκδηλωση μας,  παρεα με την αγαπημένη μου φιλη Γεωργια Ρετετάκου. Την ευχαριστώ πολυ για την άψογη συνδιοργάνωση της βραδιάς και νομιζω πως το αποτέλεσμα μιλά απο μονο του. Ολοι φύγανε με τις καλύτερες εντυπώσεις και ευχες για το νεο χρόνο, και το βασικότερο, η βασιλόπιτα ναι μεν οριακά αλλά έφτασε για ολους!


Θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο NOVANTATRE Νέας Σμύρνης που ειναι παντα κοντα μας και μας φιλοξένησε για αλλη μια φορά. Επισης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την χορηγια τους και το ΔΕΙΠΝΟ για δυο στον τυχερό που κέρδισε το φλουρι.


Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εκδοτικους οίκους που πάντα είναι διπλα μας, και για αλκη μια φορά στήριξαν την εκδηλωση μας με την δωροθεσια τους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ, εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ, εκδοσεις ΠΝΟΗ, εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ, εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, εκδοσεις ΑΕΝΑΟΝ, εκδόσεις ΠΕΔΙΟ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, LIBRON εκδοτικη, εκδοσεις ΠΗΓΗ, εκδοσεις ΠΑΤΑΚΗ, εκδόσεις ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ, εκδοσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, εκδοσεις ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ, FYLATOS PUBLISHING!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ τον φωτογράφο που απαθανάτισε τις στιγμες μας, PETER TAMAS και το BOOK & STYLE για την ευγενική χορηγια.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ όσους συγγραφείς παρεβρέθηκαν μαζι μας στη βραδιά και ηρθαν αγκαλια με τα πνευματικα τους παιδιά, και μας τα πρόσφεραν με αγάπη! Ευχαριστώ και ολους όσους στειλατε τις ευχες σας και θελατε να είστε κοντά μας, αλλα λογο υποχρεώσεων και απόστασης δεν ηταν εφικτό να είσαστε κοντα μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τους συγγραφείς που στείλανε το βιβλίο τους να σταθεί αφορμή για χαμογελο στα χείλη κάποιου που το κέρδισε!


Επίσης ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα μέλη των δυο μεγάλων ομάδων μας, που αγκαλιάζουν την προσπάθεια μας και που παρεβρέθηκαν στην βραδια. Ολοι μαζι μια αγκαλια βρεθηκαμε και παλι και τα ειπαμε απο κοντα, σαν μια μεγαλη παρεα που μας δένει η αγάπη μας για το ΒΙΒΛΙΟ. Και ακόμα πιο πολλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για κάποια πρόσωπα που πραγματικά στάθηκαν η έκπληξη της βραδιάς, γιατι διανυσανε πολλα χιλιόμετρα για να παραβρεθούν κοντά μας. Και φυσικα να φαμε μαζι την πιτα 😉!


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τα πρόσωπα των δημοσίων σχέσεων των εκδοτικων οίκων, που με την παρουσία τους δωσανε αλλη λάμψη στη βραδιά! Κλειώ Ζαχαριάδη, Μαρία Κουκουβίνου, Κάκια Ξύδη, Σεργιε Στεφανόπουλε και Γιώργο Σπυράκη,  ειλικρινά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μεσα απο την καρδια!


Και εννοείται το πιο μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πως τι φυλαξα για τα πρόσωπα με τα οποία επικοινωνω ολο το χρόνο. Για τα πρόσωπα που δέχονται τα μαιηλ μου, και τα τηλεφωνήματα μου, που καμια φορα μπορει και να είμαι κουραστική, ομως ξερω οτι με αγαπάνε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ολους τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ολων των εκδοτικων οίκων που παραβρέθηκαν και μη, ομως στηρίζουν την ομάδα ολο το χρόνο.
Μέτρησαν τα βιβλια που εχουμε προσφέρει ολο το 2017 και ειναι απίστευτο ναι αλλα ειναι κοντα στα 365. Κληρώσεις, διαγωνισμοι, δωροθεσιες,  παιχνίδια, online διαγωνισμοί, εκδηλώσεις .... 365 βιβλια, 365 χαμογελα, 365 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Θα μπορούσε να αντιστοιχεί και σε ενα βιβλίο την ημερα!


Γιωργια Ρετετάκου! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα! Για την άψογη συνεργασία, για την φιλια μας, για τις συμβουλές σου ολο αυτο τον καιρό! Χαίρομαι που αποδεικνύουμε στην πράξη, πως είμαστε διπλα η μια στην αλλη, χωρίς αντιπαλότητες και συγκρούσεις. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και με το καλο να ξανανταμωσουμε να διοργανώσουμε παλι μια παρόμοια εκδηλωση για να μην αφήσουμε παραπονεμενους όσους φίλους δεν κατάφεραν να ερθουν!


Και κλείνω για να μην κουρασω, με μια ευχή για το νεο χρόνο!
Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2018! Παντα με υγεια και πολλά πολλα Χαμόγελα!





























































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου