Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΨΗ για το βιβλιο " Μη με λησμονει ", ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ, εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, με την ματιά της Φιλιω Ταλατανιδου


Αλλο ενα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τελος του που δεν ήθελα να τελειώσει. Είναι το πρωτο βιβλίο
( αλλα θα εχω και συνέχεια 😊) που Διαβάζω του κ. KostasKrommydas και πραγματικά δεν μπορώ με λέξης να Περιγράψω πως Νιώθω. Με μια λέξη: Καταπληκτικό!!!!
Συγκινήθηκα σε παρα πολλα σημεία αλλα αυτο που θα μου Μείνει Πιο πολύ " μη με Ξεχάσεις" οπως μου άρεσε παρα πολυ που ένας άντρας Συγγραφέας μπορεί και γραφει οπως θα ένιωθε η" θα Σκεφτότανε μια γυναίκα.Με Ταξίδεψε Στα Γιάννενα στο Γαλαξίδι και στη Πάτμο Και με τις λέξης- εικονες θελω να παω σε αυτα τα μέρη.
Ενα βιβλίο που μας μιλάει για την αγάπη, το πεπρωμένο και την μοίρα.
Λίγα λόγια για το βιβλιο:
Στο Παρίσι, Μια γυναίκα Με μυστηριώδες παρελθόν Γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα Με άγνωστο παραλήπτη....στην άκρη των ματιών της εχει Περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που Βρέθηκε να την αγαπήσει.εναν Άνθρωπο που τον" σκότωσαν" γιατι ο έρωτας τους Θεωρήθηκε έγκλημα.
Την ίδια ώρα η Περσα επάνω στη σκηνή και ένας Άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά την Κοιτάζει μαγεμένος....
Το βλέμμα του κλειδώνει το δικό της.Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος Αισθάνεται ότι αντικρίζει Μία αρχαία θεά και η Περσα Νιώθει ότι μόλις συνάντησε Το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.
Ένα φωτεινός δρόμος ανοίγει, Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία Αρχίζει και ένα γράμμα Που έχει μέσα Ένα μπλε λουλούδι που κρύβει το μεγάλο μυστικό!!!! " ποσο μπορεί κανείς το παρελθόν να λησμονησει...."
Πολύ ομορφα γραμμένο από την αρχή εως το τελος του!! Σας το Προτείνω
 Στο Παρίσι, μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη…
Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει. Έναν άνθρωπο που τον «σκότωσαν» γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.

Την ίδια ώρα, η Πέρσα στροβιλίζεται στη σκηνή με κλειστά τα μάτια. Το θυελλώδες χειροκρότημα του κόσμου την τραβάει από την έκσταση και την κάνει να τα ανοίξει. Ένας άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά την κοιτάζει μαγεμένος. Το βλέμμα του κλειδώνει στο δικό της. Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος αισθάνεται ότι αντικρίζει μια αρχαία θεά. Και η Πέρσα νιώθει ότι μόλις συνάντησε το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.

Ένας φωτεινός δρόμος ανοίγει. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται περνώντας από τα Γιάννενα, το Γαλαξίδι και την Πάτμο. Ένα μικρό μπλε λουλούδι σε ένα γράμμα κρύβει το μεγάλο μυστικό.

Πόσο μπορεί κανείς το παρελθόν να λησμονήσει…

* Άγριο λουλούδι, που ανθίζει μόλις ο χειμώνας φύγει. Μεταξύ άλλων, συμβολίζει τη δύναμη της μνήμης, του έρωτα και της αληθινής αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου