Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΑΠΟΨΗ για " ΑΘΕΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ " της Μελίνας Τούντα, εκδόσεις ΠΝΟΗ, με την ματιά της ΦΛΩΡΑΣ ΜΑΤΤΕ

   Ένα βιβλίο που τα έχει όλα.Αγνή και αληθινή αγάπη,φιλία,αλλά και πολύ πόνο και απάτες που σε κάνουν να σκεφτείς πώς γίνεται ο άνθρωπος να γίνεται κτήνος από την απληστία του να αποκτήσει περισσότερα.
Η Μελίνα Τούντα με πολύ δεξιοτεχνία κέντησε ένα κομψοτέχνημα,με εναλλαγές χρωμάτων (συναισθημάτων).
Διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο:<<Η Εβελίνα,μια επιτυχημένη δικηγόρος της καλής κοινωνίας,γνωρίζει τον Νικόλα,έναν εξαιρετικό επιστήμονα.Ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος.Αυτό θα μπορούσε να είναι και το ευτυχές τέλος της ιστορίας,όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι αυτούς.Οι δυο τους εμπλέκονται σε μια σκοτεινή υπόθεση που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους.Οι ζωές τους γίνονται πιόνια στα χέρια της απληστίας και της αδιαλλαξίας.Όταν η αθέατη απειλή φανερώνεται,είναι πλέον αργά για όλους.
Κρυμμένα μυστικά,συνεχείς ανατροπές και αποκαλύψεις καθηλώνουν τον αναγνώστη στο νέο ερωτικό θρίλερ της Μελίνας Τούντα >>.
Επίσης διαβάζουμε στην σελίδα 34:<< Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να μεγαλώνουν νιώθοντας αγάπη και ασφάλεια >>.Όμως η απληστία δυστυχώς γίνεται η αιτία να μην σκέπτεται ο άνθρωπος που νομίζει ότι μπορεί να ελέγχει τις ζωές γύρω του και προς όφελός του,να φέρνει δυστυχία σε μικρούς και μεγάλους.
Η γραφή της Μελίνα Τούντα εξαιρετική χωρίς περιττά λογοτεχνικά στολίδια,αφού ήθελε να παρουσιάσει την πλοκή και την εξέλιξή της ως έχουν,για να φανεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος.Είναι τόσο παραστατική η αφήγησή της,που είναι σαν να εξελίσσονται όλα μπροστά σου.Η ιστορία της πολύ δυνατή που κάνει όλα τα συναισθήματα να φτάνουν στο κόκκινο.
Η συγγραφέας δείχνει ότι έχει πολύ ευκολία στο να γράφει εξαιρετικά σενάρια,γιατί το βιβλίο άνετα θα μπορούσε να γίνει κινηματογραφική ταινία.
Από την πρώτη σελίδα ,μέχρι και την τελευταία,η αγωνία κρατιέται αμείωτη,διότι οι εξελίξεις είναι συνεχείς,που σε ξεπερνούν και πρέπει να φτάσεις στο τέλος για να μάθεις τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματαπου έχεις.Έπιασα τον εαυτό μου να διαβάζω και να ξεχνώ τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου,γιατίήθελα να δω τι θα γίνει παρακάτω.Πιστεύω πως αυτό το βιβλίο είναι για όλους τους αναγνώστες,διότι είναι για όλα τα γούστα.Διαβάζεται άνετα χωρίς να κουράζει και σε κάνει να κολλήσεις μέχρι να το τελειώσεις.
Συγχαρητήρια στην Μελίνα Τούντα διότι έγραψε ένα ερωτικό θρίλερ μυθοπλασίας,που όμως έχει μεγάλη δόση αλήθειας αφού συμβαίνουν και στην πραγματικότητα αυτά τα εγκλήματα.Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ και τις Εκδόσεις Πνοή διότι έχει συγγραφείς εξαιρετικούς,που δίνουν βιβλία στα αναγνωστικό κοινό που έχουν κάτι να πουν.Δικαιολογημένα έχουν όνομα " ΠΝΟΗ "διότι ήλθαν ν αλλάξουν τον χώρο και τα βιβλία τους έδωσαν άλλη πνοή στο αναγνωστικό κοινό.
Πάντα επιτυχίες!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου