Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΨΗ για το βιβλίο "ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ" της Ευαγγελίας Κελαϊδή, εκδόσεις MARADEL BOOKS, με την ματιά της Roula Karampourniotou

Πόσο λεπτή είναι η γραμμή ανάμεσα στο μίσος και στην αγάπη;
Πώς μπορείς να διατηρήσεις τον όρκο σου για εκδίκηση όταν η καρδιά σου σταματάει από τη λαχτάρα για το άτομο αυτό;
Ποιος ευθύνεται για την καταστροφή μιας ανθρώπινης ύπαρξης και ποιος πρέπει να τιμωρηθεί;
Η Φένια οδηγείται στην επιχείρηση του Άκη με σκοπό να τον εκδικηθεί για το δράμα στο οποίο υπέβαλε την αδερφή της. Όμως καθώς τον γνωρίζει καλύτερα, οι αμφιβολίες πυκνώνουν για το αν όντως ευθύνεται αυτός και ο έρωτας φουντώνει. Το πάθος που σιγοκαίει και τους δύο, απειλεί να ξεσπάσει και να γίνει πυρκαγιά που θα τους κάψει. Πόσο θα αντιστέκεται η Φένια στον εκπληκτικό αυτόν άντρα που ενσαρκώνει το ιδανικό; Σίγουρη πλέον πως ο Άκης είναι αθώος, αφήνεται στον έρωτα της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Τι γίνεται όμως όταν βεβαιώνεται για αυτό που πίστευε αρχικά για αυτόν;

Τι θα επιλέξει η Φένια;
Τον έρωτα που έχει φωτίσει τον κόσμο της ή την υπόσχεση που έχει δώσει στην αδερφή της να καταστρέψει τον υπαίτιο της δυστυχίας της;
Άνθρωποι από το παρελθόν, κρυμμένα μυστικά, λάθη και ψέματα τυλίγουν τις ζωές των δύο ερωτευμένων και γίνονται η καταστροφή τους.
Θα μπορέσουν να ξεπεράσουν όσα τους χωρίζουν και να ευτυχήσουν ως ζευγάρι; Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, μίσους, εκδίκησης ξετυλίγεται μέσα στις σελίδες του βιβλίου. Μια ιστορία που διδάσκει την αξία της ειλικρίνειας, της γενναιοδωρίας, της συμπόνιας και της συγχώρεσης με έναν συγκλονιστικό επίλογο. Μια ιστορία που γοητεύει και συγκινεί. Δεν ήταν λίγες οι φορές που η συγκίνηση με ανάγκαζε να διακόψω το διάβασμα και να απολαύσω τα συναισθήματα που με πλημμύριζαν.
Εξαιρετική δομή χαρακτήρων και πλοκή. Ανατροπές που σε οδηγούν σε διαφορετικά συμπεράσματα κάθε φορά. Ήρωες σου γεννούν αντικρουόμενα συναισθήματα, που άλλους τους αγαπάς, άλλους τους συμπονάς και άλλους τους αντιπαθείς με την πρώτη ματιά!
Ιδιαίτερη μορφή στην ιστορία η γιαγιά Ερασμία
Το πόνημα της πρωτοεμφανιζόμενης Ευαγγελίας Κελαϊδή, είναι ένα διαμαντάκι στο χώρο των εκδόσεων.
Ελπίζω αυτή να είναι μόνο η αρχή


ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Φένια και Άκης!
Όταν αποφάσισε να εκδικηθεί τον άντρα που οδήγησε την αδελφή της στην παραφροσύνη, δεν πίστευε πως σύντομα θα βρισκόταν αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της!
Όταν την προσέλαβε στην εταιρία του, δεν θα μπορούσε να γνωρίζει τους λόγους που την οδήγησαν εκεί. Πολύ περισσότερο δε, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτανε να αγαπάει και να μισεί την ίδια γυναίκα, το ίδιο λεπτό!
Η γνωριμία τους προμελετημένη! Το πάθος που ξυπνά μέσα τους απρόσμενο! Ο έρωτάς τους καταιγιστικός, τα συναισθήματά τους φωτιά που απειλούν να τους κάψουν. Μυστικά, λάθη, ψέματα και εφιάλτες από το παρελθόν, απειλούν την ήδη εύθραυστη σχέση τους. Οι δυο τους βρίσκονται Παγιδευμένοι στο Ψέμα. Θα καταφέρει ο έρωτας τους να επιβιώσει; Η αγάπη τους θα φανεί αρκετά δυνατή για να συνεχίσουν να είναι μαζί ή θα αφήσουν τα λάθη να τους χωρίσουν για πάντα;
Η ιστορία βραβεύτηκε, ως εθιστικό ανάγνωσμα, ανάμεσα σε 140.000 ιστορίες στον παγκόσμιο διαγωνισμό wattys για τη χρονιά 2016!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου